luuuuckyyy
Zaangażowana w BB
też miałam taki plan, ale ciekawość zwyciężyłaAaa to powiedz lekarzowi w razie co, że nie chcesz wiedzieć, albo żeby napisał Ci na kartczce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też miałam taki plan, ale ciekawość zwyciężyłaAaa to powiedz lekarzowi w razie co, że nie chcesz wiedzieć, albo żeby napisał Ci na kartczce
Ja nawet nie planowałam, bo bym nie wytrzymała, za duża ciekawośćteż miałam taki plan, ale ciekawość zwyciężyła
Mnie również korciło ale że dzidzia nie współpracuje to mi trochę ułatwiateż miałam taki plan, ale ciekawość zwyciężyła
Znam to, w poprzedniej ciąży na początku mówiłam że nie chcę znać płci ale jak już pani doktor powiedziała że coś tam widać to pociągnęłam ją za językJa nawet nie planowałam, bo bym nie wytrzymała, za duża ciekawość
Dowiem sie wlasnie w niedziele@Kasialucky a kiedy kochana masz prenatalne?
Aaa to masz tak kompleksowo. Trzymam kciuki za tą niedzielę, od razu daj znać. Współczuję Ci tych nerwów bo wiem jak to jest jak człowiek czeka potem, mnie dopiero tak prenatalne jakoś uspokoiły, mam nadzieję, że i Tobie dadzą trochę większej wiaryDowiem sie wlasnie w niedziele
Bo moj lekarz robi prenatalne
To może nawet na tej wizycie Ci je zrobi bo wykonuje się je do 13+6 a to Ci dużo wyjaśni i mam nadzieję będziesz spokojniejszaDowiem sie wlasnie w niedziele
Bo moj lekarz robi prenatalne
za tydzień widze się z moim maleństwem na usg,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrzeJak u Was dziewczyny i waszych małych skarbów??