reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Witam się ciepło z Wami 😉
Wracam na forum po dość długiej nieobecności. To moja druga ciąża, mam synka z 27 grudnia 2021r. a miał być styczniowy 2022r, śmiejemy się z mężem że zrobił nam prezent poświąteczny 🥰 I był najlepszym wynagrodzeniem dla nas ponieważ ciężko przechorowałam covid na końcówce ciąży, praktycznie skończyłam kwarantannę, święta w domu i urodził się Maksymilian 😉
Teraz mam termin na 23/24 października. Wczoraj miałam badanie prenatalne, wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6,1cm, teraz czekam na wyniki i kolejną wizytę u prowadzącej 22 kwietnia 😊

Dużo z was zna już płeć dziecka? 😃 U nas tym razem rośnie wstydniś bo nic nie było widać na usg 🤭
jest szansa ze na pierwszych prenatalnych będzie widać kto się rozwija? Mam prenatalne za niedługo i strasznie się stresuje

reklama
jest szansa ze na pierwszych prenatalnych będzie widać kto się rozwija? Mam prenatalne za niedługo i strasznie się stresuje
Który będziesz tydzień? Jeśli dzidzia będzie współpracować to jest to możliwe 😉 ja z synem dowiedziałam się już w 11+4 na 99% 😉 nie denerwuj się, bądź dobrej myśli a wszystko będzie dobrze 😉

Kochane ciaza potwierdzona pęcherzyk ciazowy jest z usg wychodzi 2 tydzień także wczesna ciaza ;) a z przeliczenia od ostatniej miesiączki 5 tydzień;) cieszę się bardzo już odetchnęłam:)
Hej. Ja byłam u ginekologa w środę i z miesiączki powinnam być wtedy 5 tydzień 4 dzień ale był tylko pęcherzyk. Lekarz powiedział, żeby się nie martwić bo tak na prawdę może być to nawet początek 4 tygodnia i czekać. Lokalizacja pęcherzyka okej, reszta badania tez wszystko ok nie dostałam żadnych leków. Następna wizyta za 1,5 tygodnia ale bardzo się stresuje co tam będzie widać. Czy u Ciebie pojawił się zarodek?

Witam się ciepło z Wami 😉
Wracam na forum po dość długiej nieobecności. To moja druga ciąża, mam synka z 27 grudnia 2021r. a miał być styczniowy 2022r, śmiejemy się z mężem że zrobił nam prezent poświąteczny 🥰 I był najlepszym wynagrodzeniem dla nas ponieważ ciężko przechorowałam covid na końcówce ciąży, praktycznie skończyłam kwarantannę, święta w domu i urodził się Maksymilian 😉
Teraz mam termin na 23/24 października. Wczoraj miałam badanie prenatalne, wszystko jest w porządku, dzidzia ma 6,1cm, teraz czekam na wyniki i kolejną wizytę u prowadzącej 22 kwietnia 😊

Dużo z was zna już płeć dziecka? 😃 U nas tym razem rośnie wstydniś bo nic nie było widać na usg 🤭
Cześć:)
Ja też odzywam się po przerwie, miałam duży problem w rodzinie i odbiło mi się to bardzo. Pół roku przed ciąża skończyłam brać leki na depresje i wpadłam w taki dół, bałam się że wróci i sobie nie poradzę. Mam wspaniałego męża i on mi na szczęście pomógł :) teraz wszystko dobrze już:)
Też jestem po prenatalnych, juz chwilę bo dziś 16+1 :) wyszło, że wszystko w porządku. O płci nawet nie powiedział słowa bo maluch nie chciał nic pokazać, mimo że to trwało dlugo. Robił przez powłoki brzuszne, dopochwowo i znowu przez brzuch, żeby dobrze odczytać pomiary.
W poniedziałek mam wizytę, trochę bym chciała wiedzieć już :) chce zrobić mężowi niespodzianke, bo z ciąża mi nie wyszło. Miałam go zaskoczyć, a od razu poleciałam z testem bo emocje byly zbyt duże :)
Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze i zdrowo rośniecie :)

Cześć:)
Ja też odzywam się po przerwie, miałam duży problem w rodzinie i odbiło mi się to bardzo. Pół roku przed ciąża skończyłam brać leki na depresje i wpadłam w taki dół, bałam się że wróci i sobie nie poradzę. Mam wspaniałego męża i on mi na szczęście pomógł :) teraz wszystko dobrze już:)
Też jestem po prenatalnych, juz chwilę bo dziś 16+1 :) wyszło, że wszystko w porządku. O płci nawet nie powiedział słowa bo maluch nie chciał nic pokazać, mimo że to trwało dlugo. Robił przez powłoki brzuszne, dopochwowo i znowu przez brzuch, żeby dobrze odczytać pomiary.
W poniedziałek mam wizytę, trochę bym chciała wiedzieć już :) chce zrobić mężowi niespodzianke, bo z ciąża mi nie wyszło. Miałam go zaskoczyć, a od razu poleciałam z testem bo emocje byly zbyt duże :)
Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze i zdrowo rośniecie :)
Skąd ja to znam , ja teraz wytrzymałam 4 dni i podarowałam mężowi test z czekoladkami w Walentynki 😍 ale ciężko było wytrwać jak to są takie pozytywne emocje 😉

Skąd ja to znam , ja teraz wytrzymałam 4 dni i podarowałam mężowi test z czekoladkami w Walentynki 😍 ale ciężko było wytrwać jak to są takie pozytywne emocje 😉
Mi w ogóle ciężko było ukryc w pracy itd :)
Mogę się poradzić co do polówkowych badań:)?
Za 2 tyg miałabym juz 18 tydzień i się zastanawiam czy przy tym badaniu jest jakaś zależność kiedy lepiej wykonać. Bliżej 18 czy 21 ?

Mi w ogóle ciężko było ukryc w pracy itd :)
Mogę się poradzić co do polówkowych badań:)?
Za 2 tyg miałabym juz 18 tydzień i się zastanawiam czy przy tym badaniu jest jakaś zależność kiedy lepiej wykonać. Bliżej 18 czy 21 ?
Wiesz co, aż tak się nie znam ale mój ginekolog radził między 20 a 22tyg i tego się trzymam ;)

reklama
Do góry