reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
@Ciasteczkowypotwor wypadałoby najpierw sie odezwac I cos napisac o sobie etc za nim wysle sie prosbe o dolaczenie do grupy która w przyszlosci ma byc grupą zamkniętą. Milo by bylo znac czlonkow grupy.

Ostatnia edycja:
@Ciasteczkowypotwor wypadalo by najpierw sie odezwac I cos napisac o sobie etc za nim wysle sie prosbe o dolaczenie do grupy która w przyszlosci ma byc grupą zamkniętą. Milo by bylo znac czlonkow grupy.
wysłałam zaproszenie żeby link mi później nie zniknął 😅 ale masz racje… wiec od początku
Cześć! Mam na imię Kasia w tym roku skończę 32 lata, to moja 3 ciąża. Mam domu cudownego synka prawie 3 latka. Druga ciąże straciłam 23 czerwca 2022. Teraz ostatni okres miałam 16.01 a termin z okresu wychodzi na 23.10.23. Po wcześniejszej straci jestem pełna obaw, mam nadzieje, ze jednak tym razem wszystko skończy się szczęśliwie

wysłałam zaproszenie żeby link mi później nie zniknął 😅 ale masz racje… wiec od początku
Cześć! Mam na imię Kasia w tym roku skończę 32 lata, to moja 3 ciąża. Mam domu cudownego synka prawie 3 latka. Druga ciąże straciłam 23 czerwca 2022. Teraz ostatni okres miałam 16.01 a termin z okresu wychodzi na 23.10.23. Po wcześniejszej straci jestem pełna obaw, mam nadzieje, ze jednak tym razem wszystko skończy się szczęśliwie
Cześć Kasia, ja też jestem pełna obaw okresu termin mam 17.10 .
Ja już bym chciała poniedziałek i wiedzieć na czym stoję, czy cieszyć się czy płakać.

Dziewczyny czy któraś z was miała konflikt serologiczny, może w poprzednich ciążach? Jak wygląda postępowanie w takim przypadku ?

Dziewczyny czy któraś z was miała konflikt serologiczny, może w poprzednich ciążach? Jak wygląda postępowanie w takim przypadku ?
Hej, ja mam. Ja rh- , mąż rh+. Ja byłam na początku z krwawieniem w szpitalu i od razu podali mi immunoglobuliny. Powiedziano mi, że wszystko będzie w porządku i nie ma niebezpieczeństwa. Wiem, że pierwsza ciąża ma " najbezpieczniej " ale i tak się o tym myśli. Kolejne przeciwciała około 30 tygodnia ciąży sa podawane, taki mi powiedziano. Ja czekam na wizytę u gin u której będę prowadzić ciążę, wtedy potwierdzę co i jak dalej :)

Dziewczyny, jakie są wasze brzuszki? Miękkie, twarde? Z pewnością każda z Was dotyka i sprawdza 🙈 u mnie rozciągnie totalnie przeszło, został tylko ból piersi i już sobie wymyślam bóg wie co 😂 Kurde, staraliśmy sie z mężem 6 lat! Po czym zakwalifikowaliśmy sie do IVF, za miesiąc mieliśmy startować z procedurą i ni z gruchy ni z pietruchy 2 kreski zamiast @, byłam przekonana, ze jak sie kiedyś uda będę najszczęśliwsza na świecie, fakt jestem ale nie spodziewałam sie ze to Kuźwa takie stresujące 😮😮😮

Dziewczyny, jakie są wasze brzuszki? Miękkie, twarde? Z pewnością każda z Was dotyka i sprawdza 🙈 u mnie rozciągnie totalnie przeszło, został tylko ból piersi i już sobie wymyślam bóg wie co 😂 Kurde, staraliśmy sie z mężem 6 lat! Po czym zakwalifikowaliśmy sie do IVF, za miesiąc mieliśmy startować z procedurą i ni z gruchy ni z pietruchy 2 kreski zamiast @, byłam przekonana, ze jak sie kiedyś uda będę najszczęśliwsza na świecie, fakt jestem ale nie spodziewałam sie ze to Kuźwa takie stresujące 😮😮😮
Ja mam miękki, wczoraj tylko piersi bolały oprócz tego totalnie nic. Dziś od 8 męczyłam pół banana przez godzinę, o 10:30 zjadłam śniadanie i myślałam że odjadę, od razu wylądowało w WC, później obiad i teraz w miarę spoko 🙂

reklama
Do góry