reklama
Piękna Koka
Fanka BB :)
łączę się w bólu ..mam to samo ,dostaje do głowy , chyba muszę zapisać się do psychologa (po mojej stracie chodziłam regularnie ) bo ja nie dam rady tak funkcjonować ,macam się po cyckach co minutę ,co 5minut jest w wc i oglądam papier pod światło to jest straszne ,mam 2 tyg do wizyty ,chciałabym to przespać ..U mnie brzuch miękki, piersi w ogóle nie bolą, nie są tkliwe, poza okropnym ciągnięciem w dole brzucha właściwie nic. Ja jestem po poronieniu i pozamacicznej, więc odkąd zobaczyłam dwie kreski to nie mogę normalnie funkcjonować... Cały czas latam do łazienki bo mi się wydaje że krwawię Ja chyba zwariuję zanim dojdzie do następnej wizyty
Ja dziś wypiłam herbatę z cytryną i imbiremWitam wszystkie październikowe mamy jestem w 5t4d mam okropne mdłości , które dokuczają mi cały dzień ... Czy macie jakieś sprawdzone sposoby jak sobie z nimi radzić ? Ciężko z tym funkcjonować
Laurie
pomogła herbata ?Ja dziś wypiłam herbatę z cytryną i imbirem
łączę się w bólu ..mam to samo ,dostaje do głowy , chyba muszę zapisać się do psychologa (po mojej stracie chodziłam regularnie ) bo ja nie dam rady tak funkcjonować ,macam się po cyckach co minutę ,co 5minut jest w wc i oglądam papier pod światło to jest straszne ,mam 2 tyg do wizyty ,chciałabym to przespać ..
I ja zaczynam świrować, odkąd zaczęłam plamić, jak się wczoraj okazało z polipa, to mam stresu czy na pewno wszystko jest ok.. sprawdzam czy piersi nadal bolą a następna wizyta dopiero 6.03.. chyba wszystkie zwariujemy do kolejnych wizyt
without_name
Początkująca w BB
Ja staram się ograniczyć czytanie, ale ciężko . No mi dziś jelita naprawdę napędziły strachu, ale cóż, przeżyje .No wez pamiętaj ja pamietam same złe
Ja sobie ciągle powtarzam, że objawy nie mają znaczenia, dopóki nie ma krwawienia, ból nie jest dotkliwy, nie ma gorączki ;D
without_name
Początkująca w BB
Ja wizyta za tydzień w środę. Na ostatniej był zarodek i serduszko, więc idzie wszystko w dobrą stronę. Owulka późno, bo była między 20-21dc, bete na poziomie 35 miałam dopiero w 14dpo. I poszłam na pierwsze USG za wcześnie...
Tak póki copomogła herbata ?
Piękna Koka
ja mam 9.03 dopiero ..I ja zaczynam świrować, odkąd zaczęłam plamić, jak się wczoraj okazało z polipa, to mam stresu czy na pewno wszystko jest ok.. sprawdzam czy piersi nadal bolą a następna wizyta dopiero 6.03.. chyba wszystkie zwariujemy do kolejnych wizyt
reklama
Laurie
wypróbuję jutroTak póki co