reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Witam wszystkie październikowe mamy 🥰 jestem w 5t4d ❤️ mam okropne mdłości , które dokuczają mi cały dzień ... Czy macie jakieś sprawdzone sposoby jak sobie z nimi radzić ? Ciężko z tym funkcjonować 🙁

reklama
U mnie brzuch miękki, piersi w ogóle nie bolą, nie są tkliwe, poza okropnym ciągnięciem w dole brzucha właściwie nic. Ja jestem po poronieniu i pozamacicznej, więc odkąd zobaczyłam dwie kreski to nie mogę normalnie funkcjonować... Cały czas latam do łazienki bo mi się wydaje że krwawię 😭😭 Ja chyba zwariuję zanim dojdzie do następnej wizyty
łączę się w bólu ..mam to samo ,dostaje do głowy , chyba muszę zapisać się do psychologa (po mojej stracie chodziłam regularnie ) bo ja nie dam rady tak funkcjonować ,macam się po cyckach co minutę ,co 5minut jest w wc i oglądam papier pod światło 😥 to jest straszne ,mam 2 tyg do wizyty ,chciałabym to przespać ..

łączę się w bólu ..mam to samo ,dostaje do głowy , chyba muszę zapisać się do psychologa (po mojej stracie chodziłam regularnie ) bo ja nie dam rady tak funkcjonować ,macam się po cyckach co minutę ,co 5minut jest w wc i oglądam papier pod światło 😥 to jest straszne ,mam 2 tyg do wizyty ,chciałabym to przespać ..

I ja zaczynam świrować, odkąd zaczęłam plamić, jak się wczoraj okazało z polipa, to mam stresu czy na pewno wszystko jest ok.. sprawdzam czy piersi nadal bolą 😂 a następna wizyta dopiero 6.03.. chyba wszystkie zwariujemy do kolejnych wizyt

Ja wizyta za tydzień w środę. Na ostatniej był zarodek i serduszko, więc idzie wszystko w dobrą stronę. Owulka późno, bo była między 20-21dc, bete na poziomie 35 miałam dopiero w 14dpo. I poszłam na pierwsze USG za wcześnie... 🫣

reklama
Do góry