reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Dziewczyny u mnie średnio na tej wizycie. Nic nie wiem. Jest pęcherzyk ciążowy który by dawał obraz na 4 dni młodszą ciążę. Co może być prawdopodobne bo ostatnio miałam różne te cykle. Ale beta już jest mega wysoka i powinno być już serduszko a co dopiero zarodek. A tu na USG nic prócz tego pęcherzyka. Tak więc nic nie wiadomo. Umówiłam się z tą ginekolog że podjadę jeszcze do siebie do firmy w sobotę to na lepszym sprzęcie obejrzy co jest grane, bo mówiła że może być słaby sprzęt plus ta ciąża młodsza i dlatego nic nie widać ale może też coś być nie tak. Tak więc ja już jestem mega zestresowana chce mi się płakać itd.
A ile masz tej bety?

reklama
u mnie dzisiaj nie było nic miłe ze beta już grubo powyżej 1000 😔 tez usłyszałam, że może to być wina sprzętu
Dziewczyny u mnie średnio na tej wizycie. Nic nie wiem. Jest pęcherzyk ciążowy który by dawał obraz na 4 dni młodszą ciążę. Co może być prawdopodobne bo ostatnio miałam różne te cykle. Ale beta już jest mega wysoka i powinno być już serduszko a co dopiero zarodek. A tu na USG nic prócz tego pęcherzyka. Tak więc nic nie wiadomo. Umówiłam się z tą ginekolog że podjadę jeszcze do siebie do firmy w sobotę to na lepszym sprzęcie obejrzy co jest grane, bo mówiła że może być słaby sprzęt plus ta ciąża młodsza i dlatego nic nie widać ale może też coś być nie tak. Tak więc ja już jestem mega zestresowana chce mi się płakać itd.

Dziewczyny wszystko będzie dobrze 🍀🍀musi być !

reklama
Cześć dziewczyny , jestem na grupie wrześniowej ale cały czas was podczytuje bo dziewczynki już tam na prenatalne są umówione a ja dzisiaj miałam wizytę ,miałam mieć 31 ale wyszło że dziś i właśnie też mam pęcherzyk ciążowy 14 mm czyli można powiedzieć że mam domek tylko lokatora brak jeszcze i lekarz mówił żeby przyjść 14 lutego to wtedy zobaczymy , i tak pomyślałam że chyba się do was przeniosę bo na podobnym etapie jestem mimo że termin wychodzi na 27 września ale raczej napewno myśle ze będzie to październik 🌝

Do góry