Calineczka92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, eh zastanawiam się czemu dalej takie sprzęty funkcjonują. Daj znać jak będziesz mieć wynikiu mnie zlecił tylko dlatego, żeby sprawdzić ze względu na to ze nie było nic widać
Tez robię betę i tez czekam. Ale nie wiem jak przyrost bedzie sie teraz mial do tego że byly 2 a teraz jest jeden... I cycki przestaly mnie boleć zupełnie wiec ja juz mam czarnowidztwo level hard...hejka, ja właśnie czekam na badania krwi znowu
Też lekarz Ci zlecił? Moim zdaniem niepotrzebnie nastawiasz się tak negatywnie. Przecież masz pęcherzyk i pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym, będzie dobrze.Tez robię betę i tez czekam. Ale nie wiem jak przyrost bedzie sie teraz mial do tego że byly 2 a teraz jest jeden... I cycki przestaly mnie boleć zupełnie wiec ja juz mam czarnowidztwo level hard...
Z prawdopodobnie zalazkiem ciałka żółtego. Nie zalecil sama sprawdzam. Wiem glupia jestem ale ja juz serio mam sieczke w glowieTeż lekarz Ci zlecił? Moim zdaniem niepotrzebnie nastawiasz się tak negatywnie. Przecież masz pęcherzyk i pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym, będzie dobrze.
ja tez już mam takie sobie myśli. Na dodatek od dwóch dni mam okropnie napuchniete i krwawiące dziąsło przy ósemce, że w nocy spać nie mogę bo ból się pogarsza… dzisiaj musiałam się ratować paracetamolem mimo, że wiem, że ani zapalenie dziąseł ani jakieś leki nie są teraz najbezpieczniejsze… miałam termin na 17 lutego na usunięcie tej ósemki, ale okazało się, ze jestem w ciąży i już się naczytałam, ze nie jest to bezpieczne teraz, lepiej poczekać itp.. mam dzisiaj wizytę u stomatologa mam nadzieje, że cokolwiek pomoże, bo już nie daje sobie rady z tym bólem…Tez robię betę i tez czekam. Ale nie wiem jak przyrost bedzie sie teraz mial do tego że byly 2 a teraz jest jeden... I cycki przestaly mnie boleć zupełnie wiec ja juz mam czarnowidztwo level hard...
Współczujęja tez już mam takie sobie myśli. Na dodatek od dwóch dni mam okropnie napuchniete i krwawiące dziąsło przy ósemce, że w nocy spać nie mogę bo ból się pogarsza… dzisiaj musiałam się ratować paracetamolem mimo, że wiem, że ani zapalenie dziąseł ani jakieś leki nie są teraz najbezpieczniejsze… miałam termin na 17 lutego na usunięcie tej ósemki, ale okazało się, ze jestem w ciąży i już się naczytałam, ze nie jest to bezpieczne teraz, lepiej poczekać itp.. mam dzisiaj wizytę u stomatologa mam nadzieje, że cokolwiek pomoże, bo już nie daje sobie rady z tym bólem…
To wydaje mi się niepotrzebnie, bo się zaczniesz denerwować, a stres jest najgorszy. Kolejne usg pokaże co i jakZ prawdopodobnie zalazkiem ciałka żółtego. Nie zalecil sama sprawdzam. Wiem glupia jestem ale ja juz serio mam sieczke w glowie
Moje też była pierwsza. W skrócie lekarz zrobi usg transwaginalne jeśli chodzi o taki początek, jak będzie serduszko zakłada Ci kartę ciąży, zleci Ci badania jakie masz wykonać i powie co dalej. Nie musisz jakoś specjalnie się przygotowywać. Co do obecności męża, różne opinie slyszlama i podejście, ja akurat poszłam sama.Dziewczyny ja mam pierwsza wizytę 7 lutego , to będzie równe 6 tygodni , jako że jest to moja pierwsza ciąża i jestem zielona w tym , czy mogłybyście mi powiedzieć jak wyglada pierwsza wizyta ? Jak wyglada badanie ? Jak się przygotować ? Czy może uczestniczyć mąż ze mną ? Strasznie się stresuje tą wizytą