reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Cześć dziewczyny , jestem na grupie wrześniowej ale cały czas was podczytuje bo dziewczynki już tam na prenatalne są umówione a ja dzisiaj miałam wizytę ,miałam mieć 31 ale wyszło że dziś i właśnie też mam pęcherzyk ciążowy 14 mm czyli można powiedzieć że mam domek tylko lokatora brak jeszcze i lekarz mówił żeby przyjść 14 lutego to wtedy zobaczymy , i tak pomyślałam że chyba się do was przeniosę bo na podobnym etapie jestem mimo że termin wychodzi na 27 września ale raczej napewno myśle ze będzie to październik 🌝
zapraszamy ☺️☺️

reklama
Jak widać dużo nas z pęcherzykiem z przęcherzykiem żółciowym to nie ma co się stresować na przód, bo bety też miałyśmy podobnie, więc spokojnie 💚. Czasami dziewczyny pisał nic nic, a nagle się pojawiało i już serduszko było słychać, na spokojnie. Ja też widziałam, że mogę coś zobaczyć, a mogę nic, więc nie ma co się nastawiać negatywnie do przodu 😊.

Jak widać dużo nas z pęcherzykiem z przęcherzykiem żółciowym to nie ma co się stresować na przód, bo bety też miałyśmy podobnie, więc spokojnie 💚. Czasami dziewczyny pisał nic nic, a nagle się pojawiało i już serduszko było słychać, na spokojnie. Ja też widziałam, że mogę coś zobaczyć, a mogę nic, więc nie ma co się nastawiać negatywnie do przodu 😊.
hejka, ja właśnie czekam na badania krwi ☺️ znowu 😅

mi lekarz zlecił jeszcze raz Beta HCG i do tego szereg innych badań. Na przykład dzisiaj mam mocz, toksoplazmozę i HBs
Rozumiem, no ciążowe również mi zlecił, ale o becie nic nie mówił żeby powtarzać, raczej powiedziała, że za kilka dni powinniśmy już widzieć zarodek i na przyszłej już powinno być serduszko i założymy kartę ciąży.

reklama
Rozumiem, no ciążowe również mi zlecił, ale o becie nic nie mówił żeby powtarzać, raczej powiedziała, że za kilka dni powinniśmy już widzieć zarodek i na przyszłej już powinno być serduszko i założymy kartę ciąży.
u mnie zlecił tylko dlatego, żeby sprawdzić ze względu na to ze nie było nic widać

Do góry