reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Staram sie byc spokojna 😅 przepraszam 😉
Spokojnie każda z nas się boi 😊. Musimy wierzyć, że będzie dobrze stres więcej nam zaszkodzi 💚
właśnie próbuje, ale narazie najszybciej mam umówiony termin na 09.02 w innej przychodni. Mam nadzieje, że znajdą coś szybciej
To trzymam kciuki żeby Ci się udało szybciej gdzieś dostać 💚✊✊

Dziewczyny u mnie średnio na tej wizycie. Nic nie wiem. Jest pęcherzyk ciążowy który by dawał obraz na 4 dni młodszą ciążę. Co może być prawdopodobne bo ostatnio miałam różne te cykle. Ale beta już jest mega wysoka i powinno być już serduszko a co dopiero zarodek. A tu na USG nic prócz tego pęcherzyka. Tak więc nic nie wiadomo. Umówiłam się z tą ginekolog że podjadę jeszcze do siebie do firmy w sobotę to na lepszym sprzęcie obejrzy co jest grane, bo mówiła że może być słaby sprzęt plus ta ciąża młodsza i dlatego nic nie widać ale może też coś być nie tak. Tak więc ja już jestem mega zestresowana chce mi się płakać itd.

Dziewczyny u mnie średnio na tej wizycie. Nic nie wiem. Jest pęcherzyk ciążowy który by dawał obraz na 4 dni młodszą ciążę. Co może być prawdopodobne bo ostatnio miałam różne te cykle. Ale beta już jest mega wysoka i powinno być już serduszko a co dopiero zarodek. A tu na USG nic prócz tego pęcherzyka. Tak więc nic nie wiadomo. Umówiłam się z tą ginekolog że podjadę jeszcze do siebie do firmy w sobotę to na lepszym sprzęcie obejrzy co jest grane, bo mówiła że może być słaby sprzęt plus ta ciąża młodsza i dlatego nic nie widać ale może też coś być nie tak. Tak więc ja już jestem mega zestresowana chce mi się płakać itd.
u mnie dzisiaj nie było nic miłe ze beta już grubo powyżej 1000 😔 tez usłyszałam, że może to być wina sprzętu

Trzymaj się, przetrwaj ten dzień jutro jakoś Wiem, że nie powstrzymamy nerwów i stresu ale nie można zakładać tej najgorszej wersji. Jesteś silna kobietą !, ale płacz jeśli potrzebujesz... mi tylko to spuszcza emocje

reklama
Kochana nie martw się, będzie dobrze 💚, pojawi się i zarodek i serduszko 🍀.

Do góry