reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
owu mialam 13.01 , stwierdzona tylko po testach owulacyjnych clearblue, a ostatnia miesiączka 26-31 grudzień 🙂 to moja pierwsza ciąża i nie wiem co i jak, dlatego pewnie bardzo często będę potrzebować waszej pomocy 🙂
Jeśli miałaś 13.01 to do tej daty dodajesz 14 dni więc jesteś 4t+1, a ginekolog liczy od pierwszego dnia miesiączki. Bo w sumie nie masz 100% pewności co do owu, jak jedynie testy owu.

A z miesiączki masz 4t+6

Ps. Masz ogólnie 1 dzień młodsza ciążę niż ja 😅

Moje wyniki 😍 ja właśnie tez mam trombofilie wiec w poniedziałek jadę do ginekologa po zastrzyki

Załączniki

• IMG_3199.jpeg
    IMG_3199.jpeg
    61 KB · Wyświetleń: 108
@Piękna Koka kochana to w takim razie który tydzień u Ciebie i kiedy planujesz usg 😁. I rozumiem, że betę za 2 dni robisz żeby sprawdzić przyrost 💚?
tak tak ,w poniedziałek beta i ginekolog (ja muszę zastrzyki przyjmować ) 😍 ja monitoringu nie miałam wiec z ostatniej miesiączki wychodzi niby ze 4t6d ale myśle ze jest młodsza patrząc na betę

Jeśli miałaś 13.01 to do tej daty dodajesz 14 dni więc jesteś 4t+1, a ginekolog liczy od pierwszego dnia miesiączki. Bo w sumie nie masz 100% pewności co do owu, jak jedynie testy owu.

A z miesiączki masz 4t+6

czyli na tą chwile według wyliczeń jesteśmy w tym samym momencie ciąży ☺️💚 ja dzisiaj też 4t+6 ☺️

tak tak ,w poniedziałek beta i ginekolog (ja muszę zastrzyki przyjmować ) 😍 ja monitoringu nie miałam wiec z ostatniej miesiączki wychodzi niby ze 4t6d ale myśle ze jest młodsza patrząc na betę
Kochana to koniecznie daj znać co tam po wizycie 💚. Wiesz u mnie beta na początku było tylko 61.20 a potem wskoczyła po 48h 228😅 więc no to czasmi mówi tyle co nic 😅. Ja akurat mierzyłam temp. Owulaki itd. 😅Więc dzięki temu wiem, bo na monitoringu nie umieli mi wykryć 😅

A z miesiączki masz 4t+6

o jejku! Cieszę się ! Bardzo Ci dziękuję! Oprócz bety i proga w poniedziałek powinnam zrobić jeszcze jakieś badania? 🙂

reklama
Do góry