reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Kochana to koniecznie daj znać co tam po wizycie 💚. Wiesz u mnie beta na początku było tylko 61.20 a potem wskoczyła po 48h 228😅 więc no to czasmi mówi tyle co nic 😅. Ja akurat mierzyłam temp. Owulaki itd. 😅Więc dzięki temu wiem, bo na monitoringu nie umieli mi wykryć 😅
wiem wiem 🍀 zobaczymy w poniedziałek no i pewniej już się będę czuła z heparyna ,wiec nie mogę się doczekać wizyty żeby dał mi receptę

jejku jak cudownie ! A masz termin do gin na usg ? Ja będę dobijać się w pon zeby gdzies się umówić, ale podobno jest ciężko z terminami nawet prywatnie. Kiedy się umówić? 🙂
Az szok, że z terminami ciężko 😅. Mnie chcieli na 30go wpisać jak ostatnio dzwoniłam, ale wybrałam 2go żeby było pewne, że coś tam zobaczy na usg😅

o jejku! Cieszę się ! Bardzo Ci dziękuję! Oprócz bety i proga w poniedziałek powinnam zrobić jeszcze jakieś badania? 🙂
wydaje mi się, że to narazie najbardziej podstawowe badania, resztę już raczej zleci lekarz. W poniedziałek również idę powtórzy betę i proga, bo lekarz zalecił mi Duphaston na poprawę progesteronu ☺️ u mnie pierwsza beta 79,8, a po 48 h 189 i prog 17,3

reklama
jejku jak cudownie ! A masz termin do gin na usg ? Ja będę dobijać się w pon zeby gdzies się umówić, ale podobno jest ciężko z terminami nawet prywatnie. Kiedy się umówić? 🙂
ja mam jednej termin na 02.02.2023 (ale zobaczę po poniedziałkowej becie czy wogole jest sens jechać, chociaż i tak mam w pakiecie wizyty wiec nic mnie to nie kosztuje i myśle nawet jak nic nie będzie widać to chociaż sprawdzę lekarza, bo u niego jeszcze nie byłam) a taka docelowa mam dopiero na 09.02.2023 (chyba, że ten pierwszy lekarz mi się spodoba to już zostanę u niego)

Do góry