Ja też na zastrzykach od wtorku. Bierzesz też acard?Hej nieśmiało się przywitam bo już Was podczytuje jestem Karolina,rok temu niestety w 11tc poroniłam -przestało bić serduszko, lekarz polecił mi zrobic badania i wyszła mi trombofilia wiec teraz od początku ciąży będę musiała przyjmować zastrzyki z heparyna,wyszło ze mam również cin1 ale lekarz nie zabronił mi się starać.W grudniu zobaczyłam wymarzone dwie kreski ale wszystko się zakończyło szybciej niż zaczęło..jestem pełna obaw i chyba to do mnie nie dociera jeszcze ,dziś byłam na pierwszej becie i czekam na wyniki ..(wczoraj wyraźna druga kreska na teście )
reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Gratuluję kochana, powiedz który tydzieńHej dziewczyny. Nieśmiało dołączam. We wtorek dwa piękne testy. Beta 647 a po 48 godzinach 1264. Wizyta 6 lutego. Na pokładzie 1 poronienie odchorowane mocno i 2.5 łobuz kochany najmocniej na świecie. Termin z miesiączki wychodzi na 30.09/1.10.
5+1Gratuluję kochana, powiedz który tydzień
Calineczka92
HeraUnique
ohhh super ️
W poprzedniej ciąży chodziłam prawie co tydzień do 10 tygodnia. Teraz chce na spokojnie. Na dodatek nie mogę prowadzić ciąży u swojej ginekolog więc zapisałam się do kogoś innego. I zobaczymy jak będzie.A kiedy wybierasz się na usg?
Edit dobra widzę 6lutego
Calineczka92
Rozumiem. Chyba każdy przy 1 dziecku bardziej też szaleje . Ja to już odliczam do 2 lutego na wizytę , chociaż wiem, że za dużo nie będzie jeszcze widać, ale no jakoś tak dla spokoju psychicznego chce iśćW poprzedniej ciąży chodziłam prawie co tydzień do 10 tygodnia. Teraz chce na spokojnie. Na dodatek nie mogę prowadzić ciąży u swojej ginekolog więc zapisałam się do kogoś innego. I zobaczymy jak będzie.
Jak nie zobaczysz nic to potem ci każe przyjść po dwóch albo trzech tygodniach. I wtedy dopiero będziesz się stresować. Ja i tak chyba pójdę jeszcze w 8-9 tygodniu by sprawdzić czy dalej jest ok. Bo pierwsza ciąża tak się właśnie skończyła.Rozumiem. Chyba każdy przy 1 dziecku bardziej też szaleje . Ja to już odliczam do 2 lutego na wizytę , chociaż wiem, że za dużo nie będzie jeszcze widać, ale no jakoś tak dla spokoju psychicznego chce iść
Calineczka92
A no w sumie według miesiączki będzie na wizycie u mnie 5t+5 według owulacji 5t. Według om 4t+2 beta 61,20 kolejna po 48h 228 więc przyrost ponad273%, więc powinno już być coś widać patrząc po przyrostach .Jak nie zobaczysz nic to potem ci każe przyjść po dwóch albo trzech tygodniach. I wtedy dopiero będziesz się stresować. Ja i tak chyba pójdę jeszcze w 8-9 tygodniu by sprawdzić czy dalej jest ok. Bo pierwsza ciąża tak się właśnie skończyła.
Mnie nie pozbecie się tak łatwo na 3tyg.
reklama
Hehehe. Sprytna bestia.A no w sumie według miesiączki będzie na wizycie u mnie 5t+5 według owulacji 5t. Według om 4t+2 beta 61,20 kolejna po 48h 228 więc przyrost ponad273%, więc powinno już być coś widać patrząc po przyrostach .
Mnie nie pozbecie się tak łatwo na 3tyg.