reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Jak tam u Was?
Ja od dziś od godz. 4.38 jestem mamą Tymona 🥰 2750g i 49cm ❤️💙
Od god 21 miałam skurcze, do szpitala dopiero pojechaliśmy o godz 3.00. Szybko poszło 🙂 Trafiłam na mojego doktora.
Jestem mega szczęśliwa bo poród marzenie 😍😍 Każdej z Was takiego życzę 😍😍

reklama
Jak tam u Was?
Od god 21 miałam skurcze, do szpitala dopiero pojechaliśmy o godz 3.00. Szybko poszło 🙂 Trafiłam na mojego doktora.
Ale super, gratulacje i zdrówka dużo dla was ❤️
Ja dziś miałam wizytę, wszystko wysoko jeszcze ale pani doktor podziałała na badaniu co nieco i pojawiły mi się nieregularne skurcze, dół boli, więc zobaczymy czy coś ruszy. Oczekiwania ciąg dalszy 😃

Jak tam u Was?
Gratulacje! ❤️ Dużo zdrówka dla Was! ❤️
Nas dzisiaj wypisali do domu. 😀

Hej mamy październikowe :) Jeżeli jest tu może jakaś mama z Trójmiasta/Małego Trójmiasta Kaszubskiego lub okolic to zapraszam do kontaktu.
Jestem fotografką rodzin i kobiet i przychodzę do Was z propozycją wzięcia udziału w darmowym projekcie fotograficznym - mama i maluszek <3 Wiem jak ważne są pierwsze chwile w życiu waszym i dziecka, te pierwsze chwile są też jednymi z najważniejszych w życiu mamy - zatem warte uwiecznienia :) jeśli się ze mną zgadzacie, znajdziecie mnie tutaj:
e-mail: projektblisko@proton.me

Hej 😀 jak się macie? Wszystko u Was dobrze? 🥰 My wczoraj wróciliśmy że szpitala i się nie mogę ogarnąć do końca w nowej rzeczywistości 😆🙈 narazie stawiam na odpoczynek i regenerację. 😁 a Wy jak?
Super że już w domu. Te pierwsze chwile są piękne ale zarazem trudne, dajcie sobie czas 😉
My ciągle dwupak, a dziś termin 🙈

reklama
Moje drogie mamy 🥰 jak Wam idzie karmienie? U mnie w sumie raz lepiej.. a raz gorzej.. brodawki bolą i są małe rany.. mam nadzieję że szybko się przyzwyczają 🙈🙈

Do góry