reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

Jutro kończymy temat. 🙂 Jeszcze jedna kroplówka, puszcza wody i jak się nie uda to zrobią mi cięcie. Chcieli nawet dzisiaj to zrobić, bo przez całą noc miałam skurcze, a rano wymioty i bol głowy, ale stwierdziłam, że nie mam na to dzisiaj siły. 😔 Zresztą czytałam, że po oxy powinien być przynajmniej jeden dzień przerwy... Nadal mam 5 cm rozwarcia. Oni uważają, że pójdzie szybko, ja wątpię, ale ciesze się, że bez względu na to co się uda, Dominik jutro będzie już na świecie. 🙂
Życzę Ci aby jednak samo się zaczęło może w nocy i będzie po problemie 😉

reklama
Jutro kończymy temat. 🙂 Jeszcze jedna kroplówka, puszcza wody i jak się nie uda to zrobią mi cięcie. Chcieli nawet dzisiaj to zrobić, bo przez całą noc miałam skurcze, a rano wymioty i bol głowy, ale stwierdziłam, że nie mam na to dzisiaj siły. 😔 Zresztą czytałam, że po oxy powinien być przynajmniej jeden dzień przerwy... Nadal mam 5 cm rozwarcia. Oni uważają, że pójdzie szybko, ja wątpię, ale ciesze się, że bez względu na to co się uda, Dominik jutro będzie już na świecie. 🙂

To już lepsze wiadomości dziś 😁 a jutro już będzie pełnia szczęścia jak zobaczysz malucha 💙🥰

Proszę mi też wywróżyć na piątek lub niedzielę 🙈🤣😍
A czemu akurat piątek lub niedziela? 😃 mi osobiście też by tak pasowało bo mi się daty podobają 😅 a dzieje się coś? Bo u mnie jakieś parcie na krocze się pojawiło od wczoraj, przy chodzeniu jest to trochę niekomfortowe więc czekam dalej na rozwój 😃

A czemu akurat piątek lub niedziela? 😃 mi osobiście też by tak pasowało bo mi się daty podobają 😅 a dzieje się coś? Bo u mnie jakieś parcie na krocze się pojawiło od wczoraj, przy chodzeniu jest to trochę niekomfortowe więc czekam dalej na rozwój 😃

Dlatego, że mój doktor akurat jest wtedy na dyżurze. A on bardzo pomaga przy porodzie 😁 więc fajnie by było z nim rodzic 😁
U mnie narazie nic konkretnego się nie dzieje. Ciągnie mnie tam na dole i czuję, że się tam wszystko trochę rozciąga, ale żeby coś konkretnego to nie 🙈

reklama
Do góry