reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Moje drogie mamy 🥰 jak Wam idzie karmienie? U mnie w sumie raz lepiej.. a raz gorzej.. brodawki bolą i są małe rany.. mam nadzieję że szybko się przyzwyczają 🙈🙈
fajne są te kompresy multi mam i smarowanie lanoliną po każdym karmieniu. Muszą się przyzwyczaić. Mnie bolały ponad 3 tygodnie sutki, jak się mały zasysał - już myślałam, że to nigdy nie minie.

reklama
fajne są te kompresy multi mam i smarowanie lanoliną po każdym karmieniu. Muszą się przyzwyczaić. Mnie bolały ponad 3 tygodnie sutki, jak się mały zasysał - już myślałam, że to nigdy nie minie.

Lanoline mam 🙂 a kompresy jutro zakupie i wypróbuję 😁 mam nadzieję że u mnie szybciej pójdzie.. dziś 5 dzień a ja już błagam o litość 🙈😆

Lanoline mam 🙂 a kompresy jutro zakupie i wypróbuję 😁 mam nadzieję że u mnie szybciej pójdzie.. dziś 5 dzień a ja już błagam o litość 🙈😆
Jeśli to twoje pierwsze dziecko to może być dłużej 🙈mnie z pierwszym synem bolały chyba 2 tygodnie i potem przeszło. Ale podstawą jest nawilżenie jakby nie patrzeć

Powiem Wam, że chyba z tego mojego karmienia więcej szkody niż pożytku 😑 cycki zjechane, sutki poranione i jeszcze nie wiem czy jakieś zapalenie się nie robi 🤷
Jutro chyba się muszę wybrać do doradcy laktacyjnego, bo bez tego ani rusz 😑

reklama
Do góry