Ja mam identyczne objawy, dziś dość mocna wrażliwość sutków się pojawiła. Jeszcze dziś po południu pojawił się ból brzucha taki okresowy i trzyma cały wieczór więc też troszkę panika hahaU mnie ból piersi ustal, ale nie był przez ten czas bardzo dokuczliwy. Towarzyszy wrażliwość sutków oraz swędzenie ich. Poza tym, nie mam mdłości czy porannych wymiotów - za to mam wzdęcia i gazy, dziś się trochę wystraszyłam, bo pojawił się delikatny ból brzucha, ale po posiedzeniu na tronie przeszło jak ręką odjął. Więc u mnie objawy gastryczne, ale trochę inne. No i notoryczne zmęczenie. brzuch nie twardnieje, nie ma ciągnięcia, no poza dzisiejszym bólem, lekkim, też nie . Więc powiedzmy, że ciąża jest łaskawa.
Któraś z Was miała późno owulację ?
reklama
asia0509
Fanka BB :)
Czy wystawił Ci e-skierowanie? Jeśli tak to tam będzie wypisane co masz zrobić.Dziewczyny, może mi podpowiecie bo Wy jesteście na świeżo a ja już zupełnie nie pamiętam jak to jest. Jakie badania w pierwszej kolejności muszę zrobić? Ginekolog wystawił mi skierowanie na pobranie krwi, tylko ani mi nie powiedział jakie badania mam zrobić ani w skierowaniu tego nie napisał i będę musiała sama w gabinecie powiedzieć co ma być zrobione
Ja dostałam to
Załączniki
asia0509
A jak wejdziesz tam "przejdź do usługi"?Ja mam tylko tyle. Nic zupełnie nie ma napisane w skierowaniu
Bo ja dostałam podobnego maila ale jak weszłam w szczegóły to wybierałam punkt pobrań i miałam wypisane co będę miała.
Lekarz też nie mówił jakie mam badania ale na smsa przyszedł mi link.
Jak u Ciebie nic nie ma to bez sensu, bo tak naprawdę to nawet nie wiadomo czy mocz brać czy nie.
Koralina95
Zaangażowana w BB
coś Ty… u mnie bywają lepsze i gorsze dni. Gdy przychodzą te lepsze i nie czuję kompletnie żadnych objawów ciążowych, to oczywiście zastanawiam się czy wszystko jest dobrze. Na ostatniej wizycie u ginekologa pytałam się czy to jest normalne i Pani powiedziała, żeby absolutnie się tym nie stresować i cieszyć się ciążą, bo i obraz USG i reszta badań jest prawidłowaDziewczyny czy wy cały czas macie objawy z jednakowym nasileniem? Jakieś słabsze mam mdłości i oczywiście zaczynam już schizowac
reklama
Piękna Koka
nie .. ja mam raz słabsze ,raz mocniejsze ,zawsze rano dokładnie analizuje i bywa tak o dziwo ze śniadanie jem a mdłości się nasilają w ciągu dnia ,z piersiami bywa to samo ,do mnie jeszcze dziś w nocy doszło przeziębienie (złapałam od męża który już wstaje powoli na nogi) myślałam ze mnie ominie .. leci mi z nosa ,gardło boli ,spróbuje domowymi sposobami (któraś już podawałam wcześniej bo mi miglo coś ) a jak nie minie to aptekaDziewczyny czy wy cały czas macie objawy z jednakowym nasileniem? Jakieś słabsze mam mdłości i oczywiście zaczynam już schizowac