I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertycznaDzięki dzięki ja jestem waga
reklama
crainte
Fanka BB :)
To ja też tak mam, a jestem rybyI co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna
Trzymam kciuki oby jak najdłużejA ja właśnie mam nadzieję, że długo Przepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
A co mają powiedzieć bliźniaki nie jestem z tych co codziennie lub wogole czytają swój horoskop. Znak znakiem ale to jakim się jest wychowanym i potem życie doświadczy takim się człowiekiem jest.I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna
Mam koleżanki co chodzą do wróżek ... To już wogole ekstremalne doświadczenie heh
olala25
ok, myślałam, że skontrolują i puszczą do domu, w takim razie faktycznie lepiej jak najdłużejA ja właśnie mam nadzieję, że długo Przepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
A z fizjoterapeutką uroginekologiczną w szpitalu jeszcze się nie spotkałam, także luksus
Ja dzisiaj mam kiepski dzień, brak sił, brzuch twardy, trudno złapać oddech. Najchętniej cały dzień bym przespała, ale dzieciaki dokazują. Jeszcze muszę się wywlec na zebranie i podrzucić dzieci teściowej na ten czas.
Oby wszystko było po Twojej myśli. Ważne, że w szpitalu czujesz się bezpiecznie i komfortowoA ja właśnie mam nadzieję, że długo Przepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
Koniczynka93
Anulka4247
Mnie też pytała szwagierka, ale powiedziałam, że nie chceO kurcze, koleżanki robią mi baby shower hehe ja taka stara, aż nie wiem co myśleć
Jakoś nie planowałam takich atrakcji
Bawicie się w coś takiego?
reklama
Ja po wczorajszej wizycie mam zalecone już kategoryczne leżenie Szyjka ponad 3 cm i zamknięta, ale miękka. Dziecko ma bardzo nisko główkę, napiera na szyjkę. Do tego macica ciągle w gotowości - skurcze A szpitalu, który brałam pod uwagę w razie przedwczesnego porodu pozwalniali się neonatolodzy Dziś 32+4. Marzę o tym, żeby dotrwać do 37+0.