reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

U nas Gabrysia ❤️ ja spakowałam się w kabinową walizkę. U mnie szpital zapewnia podkłady i podpaski więc o tyle dobrze..
Jutro wizyta u ginekologa.. A mi ewidentnie opadł brzuch, tak teraz dziwnie nienaturalnie wygląda bo tak jest odcięty u góry od klatki piersiowej... 🙄

reklama
A mnie swędzą przedramiona, uda, brzuch, piersi a teraz jeszcze plecy…
Badania na cholestaze wyszly w normie i teoretycznie to nie to ale i tak się obawiam czy to ja pewno nie to… swędzi mnie już prawie 2 tygodnie… chyba powtorze badania jeszcze raz czy na pewno sa ok :(
Ojej chyba warto powtórzyć badania. A masz jakąś wysypkę? Zaczerwienienie? Może coś Cię uczula. Nie zmieniłaś płynu do prania?

A mnie swędzą przedramiona, uda, brzuch, piersi a teraz jeszcze plecy…
Badania na cholestaze wyszly w normie i teoretycznie to nie to ale i tak się obawiam czy to ja pewno nie to… swędzi mnie już prawie 2 tygodnie… chyba powtorze badania jeszcze raz czy na pewno sa ok :(
Za mało się może smarujesz albo od smarowidła cię swedzi

Ojej chyba warto powtórzyć badania. A masz jakąś wysypkę? Zaczerwienienie? Może coś Cię uczula. Nie zmieniłaś płynu do prania?
nie mam wysypki, wlasnie zastanawiam czy nie nabiał, kiedyś tak mialam ze jak za duzo serow jadlam to mnie wlasnie swedziala skora. Wiec od dzis 0 nabialu ;p
Badania kwasow chce zrobic w czwartek jeszcze raz, bo w zeszlym tygodniu robilam wiec tak tydzien po, zeby sprawdzic czy nie rosną wyniki… ale trzymam się nadziei że to nie to. Teoretycznie czytałam że świąd wynika wlasnie z wysokich kwasow, wiec skoro mnie swedzi a kwasy wyszly ok to mam nadzieje ze sie okaze ze to jakas alergia, choc zupelnie nie moge sobie przypomniec czy cos „nowego” zjadlam…

nie mam wysypki, wlasnie zastanawiam czy nie nabiał, kiedyś tak mialam ze jak za duzo serow jadlam to mnie wlasnie swedziala skora. Wiec od dzis 0 nabialu ;p
Badania kwasow chce zrobic w czwartek jeszcze raz, bo w zeszlym tygodniu robilam wiec tak tydzien po, zeby sprawdzic czy nie rosną wyniki… ale trzymam się nadziei że to nie to. Teoretycznie czytałam że świąd wynika wlasnie z wysokich kwasow, wiec skoro mnie swedzi a kwasy wyszly ok to mam nadzieje ze sie okaze ze to jakas alergia, choc zupelnie nie moge sobie przypomniec czy cos „nowego” zjadlam…
Nabial jest mocnym alergenem. Jak już go wykluczasz to najlepiej wszystko gdzie może być białko mleka, czyli nie tylko sery, ale też masło, jogurty itd.
Ja dla wygody przeszłam teraz już całkiem na lovelle do prania, w sensie, że nawet nasze ciuchy w tym piore, ale na razie nikogo nic nie swedzi.

Nabial jest mocnym alergenem. Jak już go wykluczasz to najlepiej wszystko gdzie może być białko mleka, czyli nie tylko sery, ale też masło, jogurty itd.
Ja dla wygody przeszłam teraz już całkiem na lovelle do prania, w sensie, że nawet nasze ciuchy w tym piore, ale na razie nikogo nic nie swedzi.
o masle zapomniałam 😜 no ale jeden dzien to pewnie tez za malo, ogolnie bardzo pilnuje co jem bo jednego dnia bylo duzo lepiej ale nie zakodowalam czego nie jadlam :/

reklama
Do góry