reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Dzięki dzięki ja jestem waga 😋
I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości 😂 Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań 🤦🏻‍♀️ Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna 🙈

reklama
I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowości 😂 Co to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań 🤦🏻‍♀️ Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna 🙈
To ja też tak mam, a jestem ryby😁

A co mają powiedzieć bliźniaki 🤣 nie jestem z tych co codziennie lub wogole czytają swój horoskop. Znak znakiem ale to jakim się jest wychowanym i potem życie doświadczy takim się człowiekiem jest.
Mam koleżanki co chodzą do wróżek ... To już wogole ekstremalne doświadczenie heh

A ja właśnie mam nadzieję, że długo😁 Przepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
ok, myślałam, że skontrolują i puszczą do domu, w takim razie faktycznie lepiej jak najdłużej 🙂
A z fizjoterapeutką uroginekologiczną w szpitalu jeszcze się nie spotkałam, także luksus 😏
Ja dzisiaj mam kiepski dzień, brak sił, brzuch twardy, trudno złapać oddech. Najchętniej cały dzień bym przespała, ale dzieciaki dokazują. Jeszcze muszę się wywlec na zebranie i podrzucić dzieci teściowej na ten czas.

reklama
Ja po wczorajszej wizycie mam zalecone już kategoryczne leżenie 🙈 Szyjka ponad 3 cm i zamknięta, ale miękka. Dziecko ma bardzo nisko główkę, napiera na szyjkę. Do tego macica ciągle w gotowości - skurcze 🙈 A szpitalu, który brałam pod uwagę w razie przedwczesnego porodu pozwalniali się neonatolodzy 🙈 Dziś 32+4. Marzę o tym, żeby dotrwać do 37+0. 🙄

Do góry