I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowościDzięki dzięki ja jestem waga![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowościDzięki dzięki ja jestem waga![]()
To ja też tak mam, a jestem rybyI co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowościCo to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań
Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna
![]()
Trzymam kciukiA ja właśnie mam nadzieję, że długoPrzepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
A co mają powiedzieć bliźniakiI co? Na pewno sobie w życiu nie radzisz z tym rozdwojeniem osobowościCo to są za bzdurne teorie, to ja nie mam pytań
Ja za to jestem baranem, więc powinnam być super egoistką, przeć do przodu po trupach do celu i nie oglądać się na innych, a tu proszę, osobowość wysoko wrażliwa i na pewno nie można powiedzieć, że ekstrawertyczna
![]()
ok, myślałam, że skontrolują i puszczą do domu, w takim razie faktycznie lepiej jak najdłużejA ja właśnie mam nadzieję, że długoPrzepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
Oby wszystko było po Twojej myśli.A ja właśnie mam nadzieję, że długoPrzepływy się już nie polepszą. Teraz gramy na czas.. Państwowy.
Mnie też pytała szwagierka, ale powiedziałam, że nie chceO kurcze, koleżanki robią mi baby showerhehe ja taka stara, aż nie wiem co myśleć
Jakoś nie planowałam takich atrakcji
Bawicie się w coś takiego?