reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Miesiąc się udawało, ale przepływy przestały być łaskawe i teraz mam diete cukrzycową na położnictwie. Jest stabilnie, ale mam mieć codzienna kontrolę. Z ciekawostek... codziennie rano mam mieć diabetologa, jeśli będzie cesarka to mam fizjoterapeute uroginekologicznego i doradcę laktacyjnego niezależnie od drogi porodu...Zobaczymy co powie lekarz na wieczornym obchodzie🙂

reklama
Dziewczyny czy Wy tez spotkalyscie sie z komentowaniem znaku zodiaku Waszego dziecka?😬 jak mowie komus przewidywana date porodu i widze jak sobie cos kalkuluje w glowie to juz wiem jaki zaraz uslysze komentarz.. ojeeej to bedzie skorpion..bla bla bla.. no nic mnie tak nie wkurza
Moja teściowa to uwielbia :D mój mąż też jest skorpion i zawsze jak się na coś głupio uprze to ona mowi- z tym nie wygrasz, bo to skorpion 😂😂😂 i teraz ciągle mi współczuję, bo będę miała trzy uparte skorpiony
Zawsze odpowiadam, że oby dotrwały w moim brzuchu do tej daty skorpiona to ja już będę najszczęśliwsza na świecie.

Miesiąc się udawało, ale przepływy przestały być łaskawe i teraz mam diete cukrzycową na położnictwie. Jest stabilnie, ale mam mieć codzienna kontrolę. Z ciekawostek... codziennie rano mam mieć diabetologa, jeśli będzie cesarka to mam fizjoterapeute uroginekologicznego i doradcę laktacyjnego niezależnie od drogi porodu...Zobaczymy co powie lekarz na wieczornym obchodzie🙂
Wygląda na to, że dobrze o Was zadbają :) ale na razie jeszcze nie musisz rodzic?

Ooo..a na przyjęciu ponownie Ci badali przepływy itd.mam.nadzieje że jeszcze pobędziesz w dwupaku

Wygląda na to, że dobrze o Was zadbają :) ale na razie jeszcze nie musisz rodzic?
Myślę, że będą mnie tutaj trzymali, sprawdzali parametry i jak spadną poniżej pewnej granicy, to będzie cesarka. Póki co jest stabilnie. Lekarz tłumaczył, że mogłabym jeżdzic codziennie na wizytę do nich, tyle, że zaraz weekend, więc i tak by mnie odesłali w piątek do szpitala.

Mam nadzieję, że warunki i opieka są dobre. Wiem, że liczyłas się z tym scenariuszem, więc pewnie wszystko masz co potrzeba, włącznie z miłą lektura albo innym odprezaczem?

o, to państwowy szpital? Mam nadzieję, że nie będą Cię długo trzymać 🙂

Mam nadzieję, że warunki i opieka są dobre. Wiem, że liczyłas się z tym scenariuszem, więc pewnie wszystko masz co potrzeba, włącznie z miłą lektura albo innym odprezaczem?
Lektury nie mam, ale mam telefon, ładowarkę, słuchawki, youtuba i Netflixa😁 A na sali jestem póki co sama. W ogóle... położne mnie oprowadziły po oddziale😁 Mam dobre zdanie o tym szpitalu, ale tym to nawet mnie zaskoczyli...

reklama
Do góry