Też nigdy nie byłam na takiej imprezie ale widziałam że niektóre robią z dalszych znajomych ,a pępkowe to mężowie lecą opijac narodziny cala ekipa w standardzie.ja jeszcze na żadnym nie byłam u nas za to funkcjonuje pępkowe jako impreza dla znajomych kilka tygodni po urodzeniu
reklama
Idąc tym tokiem rozumowania bliźnięta to już w ogóle schizofrenia i dwa różne życia.A co mają powiedzieć bliźniaki nie jestem z tych co codziennie lub wogole czytają swój horoskop. Znak znakiem ale to jakim się jest wychowanym i potem życie doświadczy takim się człowiekiem jest.
Mam koleżanki co chodzą do wróżek ... To już wogole ekstremalne doświadczenie heh
Od wychowania i ogólnie doświadczeń z dzieciństwa zależy baaardzo dużo. Wiadomo, że każdy rodzi się z określonym temperamentem, nawet dzieci w brzuchach są różne, jedne spokojne, drugie wierciochy, ale jest tle ludzi na świecie, tak bardzo różnych od siebie, w znaków zodiaku tylko 12
olala25
Fanka BB :)
no to u nas mąż po narodzinach coś tam opijał z 2 czy 3 kolegami, a pępkowe to już impreza dla całych rodzin, z żonami i dziećmi z prezentami dla dziecka i rodzicówTeż nigdy nie byłam na takiej imprezie ale widziałam że niektóre robią z dalszych znajomych ,a pępkowe to mężowie lecą opijac narodziny cala ekipa w standardzie.
U mnie to samo. Jakoś nie mam już siły, ani specjalnie chęci na takie imprezy, ale ogólnie jest to bardzo miłe, że ktoś chce celebrować nadchodzące narodziny ☺ Ostatecznie stanęło na tym, że ma mi upiec tort i mamy go zjeść w gronie rodzinnym do kawkiMnie też pytała szwagierka, ale powiedziałam, że nie chce
Dokładnie! To samo z sesją ciążowa. Chciałam kilka ładnych zdjęć w plenerze, tak na pamiątkę, ale nie czuję się na siłach jakośja miałam taki pomysł, bo pierwsze, wyczekane dziecko ale chyba przespałam moment, bo teraz z tym brzuchem już totalnie nie mam na to siły i ochoty wiec odpuszczam
Ja nie umiem odróżnić, czy to stawianie macicy, czy wzdęcie, czy wypięcie którejś części małego ciałkaMi się coraz częściej brzuch napina niby te wyginanie młodego no też ma mało miejsca.A na ktg to szpitalu nic nie mówili ale wtedy to akurat się nie napinał a kręcił i wykopywał ten przyrząd do pomiaru.
Z tego co widzę to sięgają max do 50. W sumie to nie próbowałam sama odczytać zapisu i go zinterpretować. A powyżej ilu powinny bardziej niepokoić?A dużo masz tych skurczy powyżej 70?
Na razie leżymy w domku. Nie było propozycji sterydoterapiiNie zaproponowali sterydoterapi?
reklama
A chodzisz prywatnie czy na NFZ ?Na razie leżymy w domku. Nie było propozycji sterydoterapii