jak chcesz się tym zająć to superteż bym to chyba porownała do uszczypnięcia słabe uczucie...
wgle jak tak czytam te Wasze posty że 36tc że 34tc, ze tej farfocle lecą, tej się szyjka skraca to dociera do mnie na jakim etapie juz jesteśmy kiedy to zleciało.... dopiero co pisałyśmy o badaniach połówkowych! a tu jeszcze tylko chwila do finału!
ktoś się zabiera za załatwianie tego prywatnego wątku? bo nie chce dublować
reklama
kaha216
Moderator
mogę się zająć, zupełnie nie wiem jak ale coś wykombinujejak chcesz się tym zająć to super
zacznijmy od listy!
KTÓRA Z WAS CHCE BYĆ W WĄTKU PRYWATNYM PROSZĘ O REAKCJE NA TEN WPIS
kociamama.
Moderator
Najwyzej jak sie nie uda to zalozymy sobie grupe na messengerze wlasnie, tak jak ktoras juz tu pisala Chyba, ze nie chcecie pisac z prywatnych kontmogę się zająć, zupełnie nie wiem jak ale coś wykombinuje
zacznijmy od listy!
KTÓRA Z WAS CHCE BYĆ W WĄTKU PRYWATNYM PROSZĘ O REAKCJE NA TEN WPIS
Na szkole rodzenia położna mówiła, że a takim przypadku trzeba jechać jak pojawiają się skurcze, ale jeszcze te nieregularne ( co 10min-5min-15min itp). No i od wejścia mówić że ma się GBS dodatni, żeby zdarzyli podać antybiotyk.Ja odebrałam wynik GBS i jest dodatni któraś z Was miała dodatni w poprzednich ciążach? Ja miałam zawsze ujemny... Chyba tym razem nie mogę tak późno do szpitala jechać w razie co
A to gin nie przepisze leku jak teraz wyszło dodatnie ?Ja odebrałam wynik GBS i jest dodatni któraś z Was miała dodatni w poprzednich ciążach? Ja miałam zawsze ujemny... Chyba tym razem nie mogę tak późno do szpitala jechać w razie co
Ja miałam, tak trzeba wczesniej jechac do szpitala najlepiej od razu jak się coś zacznie i pierwsze co mówić o tym GBS żeby najpierw antybiotyk podali.Ja odebrałam wynik GBS i jest dodatni któraś z Was miała dodatni w poprzednich ciążach? Ja miałam zawsze ujemny... Chyba tym razem nie mogę tak późno do szpitala jechać w razie co
reklama
Kurde ja myślałam że dają antybiotyk skoro wcześniej robią te badanie.A jak szybka akcja porodowa to co wtedy ,dziwne to trocheJa miałam, tak trzeba wczesniej jechac do szpitala najlepiej od razu jak się coś zacznie i pierwsze co mówić o tym GBS żeby najpierw antybiotyk podali.