No i jeszcze dochodzi zawsze ryzyko błędu w pomiarach, a dla nas te kilka milimetrów różnicy i już stresWydaje mi się właśnie ze zazwyczaj mowia o konkretnych cm jak na wcześniejszym etapie jest poniżej 2.5 cm tak to po co mają nam glowy zaprzątać a my potem tym w necie szperamy i się doszukujemy niewiadomo czego
reklama
U mnie mają stopki u góry więc regularnie dostaje po żebrach, a w okolicach dolnych czasem coś zasmyra ale dużo delikatniejDziewczyny czy Was też bolą kopniaka nad spojeniem łonowym? mała kopie w jedno konkretne miejsce, w którym to boli. byłam przekonana, że to pełny pęcherz, ale jak jest pusty to też tak boli też tak macie?
Allama
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Was też bolą kopniaka nad spojeniem łonowym? mała kopie w jedno konkretne miejsce, w którym to boli. byłam przekonana, że to pełny pęcherz, ale jak jest pusty to też tak boli też tak macie?
Ja w tym miejscu czuje zazwyczaj smyranie albo takie jak by uszczypnięcie i jest to bardzo bardzo nie przyjemne.
kaha216
Moderator
też bym to chyba porownała do uszczypnięcia słabe uczucie...Ja w tym miejscu czuje zazwyczaj smyranie albo takie jak by uszczypnięcie i jest to bardzo bardzo nie przyjemne.
wgle jak tak czytam te Wasze posty że 36tc że 34tc, ze tej farfocle lecą, tej się szyjka skraca to dociera do mnie na jakim etapie juz jesteśmy kiedy to zleciało.... dopiero co pisałyśmy o badaniach połówkowych! a tu jeszcze tylko chwila do finału!
ktoś się zabiera za załatwianie tego prywatnego wątku? bo nie chce dublować
ja prawie miesiąc 1cm, w szpitalu 2cm przez tydzień i wywoływany 2 dni poródTo że szyjka się skróciła nie oznacza że będzie się skracac ciągle teraz może tak stanąć na dobre kilka tygodni. Ja jestem przykładem osoby która 2 tygodnie miała 2 cm rozwarcia.
Dzisiaj tez usłyszałam ze szyjka ładnie uformowana zamknięta ale dziecko się opiera już i mam oszczędny tryb życia prowadzić trochę ciężko bo kończę składać kuchnie z ikei
Ja dzis sie zszokowałam tym ze juz 1 września od jutra biore się za pranie i resztę zakupow.też bym to chyba porownała do uszczypnięcia słabe uczucie...
wgle jak tak czytam te Wasze posty że 36tc że 34tc, ze tej farfocle lecą, tej się szyjka skraca to dociera do mnie na jakim etapie juz jesteśmy kiedy to zleciało.... dopiero co pisałyśmy o badaniach połówkowych! a tu jeszcze tylko chwila do finału!
Przy spojeniu to ja mam czasami wrażenie jakby otwierała i zamykała dłonie i jakbym czuła paluszki
jak chcesz się tym zająć to superteż bym to chyba porownała do uszczypnięcia słabe uczucie...
kaha216
Moderator
mogę się zająć, zupełnie nie wiem jak ale coś wykombinujejak chcesz się tym zająć to super
zacznijmy od listy!
KTÓRA Z WAS CHCE BYĆ W WĄTKU PRYWATNYM PROSZĘ O REAKCJE NA TEN WPIS
reklama