reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Macie jakąś stronkę, gdzie są normy dla morfologii w ciąży?

Edit. zmieniam zdanie :-) poczekam, aż mi ginekolog zinterpretuje wyniki, sama nie będę szukać, bo się doszukam znowu najgorszego :-) Nie znam norm ciążowych, nie wiem, jak się zmieniają w III trymesstrze, nie wiem, jak się zmieniają po covidzie i nie wiem, jak wpływ ma na wyniki krwi Acard w III trymestrze. Aby to zinterpretować trzeba się na tym znać. Szukanie w necie nic nie da, więc czekam grzecznie do piątku :-)
Mocz prawidłowy, a hemoglobina 13,4 8-)

Ostatnia edycja:
Kurcze szłam ze sklepu, rozpiął mi się sandał i skreciłam kostkę, nie spuchła ale boli. Nie wiecie czy są jakieś żele/kremy przeciwbólowe które można w ciąży?
czekaj, czekaj.... podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka w I trymestrze... zaraz sprawdzę... Ortopeda wtedy pozwolił lekko smarować Voltaren żel. Nie stosowałam, bo Acard rozwiązał mi ten problem :-)
Edit. czytam, że w III trymestrze nie można :(

A która z Was polecała termometr Visiofocus? Poczytałam rankingi, posprawdzałam i kupiłam. Dzisiaj przyszedł. Miałam kontakt z wieloma różnymi termometrami, ale ten jest genialny! Prosty, intuicyjny, dokładny, niezmienny (te, z którymi miałam do czynienia potrafiły w przeciągu minuty podać temperatury różne nawet o cały stopień) i wart każdej wydanej złotówki! 👍👍👍
Cieszę się że pomogłam 😃 też wyczytałam że najlepszy i też na niego postawiłam

Moje bejbisiulki 🥰🥰🥰 nie chciała współpracować i się ciagle zasłaniała 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_4816.jpeg
    IMG_4816.jpeg
    89,8 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_4817.jpeg
    IMG_4817.jpeg
    85,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry