reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Macie jakąś stronkę, gdzie są normy dla morfologii w ciąży?

Edit. zmieniam zdanie :-) poczekam, aż mi ginekolog zinterpretuje wyniki, sama nie będę szukać, bo się doszukam znowu najgorszego :-) Nie znam norm ciążowych, nie wiem, jak się zmieniają w III trymesstrze, nie wiem, jak się zmieniają po covidzie i nie wiem, jak wpływ ma na wyniki krwi Acard w III trymestrze. Aby to zinterpretować trzeba się na tym znać. Szukanie w necie nic nie da, więc czekam grzecznie do piątku :-)
Mocz prawidłowy, a hemoglobina 13,4 8-)

Ostatnia edycja:
Kurcze szłam ze sklepu, rozpiął mi się sandał i skreciłam kostkę, nie spuchła ale boli. Nie wiecie czy są jakieś żele/kremy przeciwbólowe które można w ciąży?
czekaj, czekaj.... podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka w I trymestrze... zaraz sprawdzę... Ortopeda wtedy pozwolił lekko smarować Voltaren żel. Nie stosowałam, bo Acard rozwiązał mi ten problem :-)
Edit. czytam, że w III trymestrze nie można :(

A która z Was polecała termometr Visiofocus? Poczytałam rankingi, posprawdzałam i kupiłam. Dzisiaj przyszedł. Miałam kontakt z wieloma różnymi termometrami, ale ten jest genialny! Prosty, intuicyjny, dokładny, niezmienny (te, z którymi miałam do czynienia potrafiły w przeciągu minuty podać temperatury różne nawet o cały stopień) i wart każdej wydanej złotówki! 👍👍👍
Cieszę się że pomogłam 😃 też wyczytałam że najlepszy i też na niego postawiłam

Moje bejbisiulki 🥰🥰🥰 nie chciała współpracować i się ciagle zasłaniała 🙈🙈🙈

Załączniki

• IMG_4816.jpeg
    IMG_4816.jpeg
    89,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_4817.jpeg
    IMG_4817.jpeg
    85,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry