reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

A jak Ty masz urlop to jak to wygląda ? Ja musiałam przeszkolić osobę za siebie w razie gdybym chciała nawet wolne.Wiec u Ciebie dziwna firma że nie przeszkolą osoby ,w razie jakieś nagłej choroby to co?
Jak mam urlop to nic nie jest robione z moich zadań. Ja mam nietypowe stanowisko, zajmuję się promocją firmy jako pracodawcy, promocją w social mediach, marketingiem internetowym. Przed urlopem np planuje rzeczy które automatycznie się same publikują na facebooku itd. Ale jak miałam w zeszłym roku nagły pobyt w szpitalu i potem 3 tyg zwolnienia to nic nikt nie robił i firma przeżyła. Teraz mam po prostu dużo różnych projektów rozgrzebanych takich, które sama wymyśliłam i chcę doprowadzić do konca i nawet żeby nowa osoba mogła to przejąć to muszę swoje dokończyć. Albo nie muszę i to tylko moja glowa tak myśli heheh lubię konczyc to co zaczynam po prostu.

reklama
Hej dziewczyny od jakiegoś czasu Was podczytuje i chyba w końcu "dojarzalam" do napisania z prośbą o przyjęcie do grona 😉
Termin mam na 18.10.
A z historii ciążowych to jestem jedna z tych przyszłych mama które dokładnie skracającą się szyjka na ostatniej wizycie 19 mm, luteina i dużo odpoczynku.

A która z nas pierwsza ma termin?😁 Ja mam 20.10., więc mam nadzieję, że jednak pierwsza nie będę 😁😁
No chyba ja... Bo wg niektórych kółek 30.09, wg innych 01.10 a wg USG 27-29.09. I u mnie szansa, że przenoszę jest raczej mała. Ale nie piszę na wrzesniowkach, bo one przeszły na zamknięte forum zanim ja byłam na silach czytać o cudzych ciążowych wzlotach i upadkach. A tu wątek żyje :)

Hej dziewczyny od jakiegoś czasu Was podczytuje i chyba w końcu "dojarzalam" do napisania z prośbą o przyjęcie do grona 😉
Termin mam na 18.10.
A z historii ciążowych to jestem jedna z tych przyszłych mama które dokładnie skracającą się szyjka na ostatniej wizycie 19 mm, luteina i dużo odpoczynku.
Cześć, czy to pierwsza ciąża? Mam nadzieję, że dotrwasz z tą szyjka do bezpiecznego terminu. Nie proponowali pessara? Wiem jak to jest z tym przymusowym odpoczynkiem, pisz sobie z nami, będzie Ci raźniej :)

@Alicja070707 Ja nie umiem się odnieść do Twoich medycznych niepokojów, ale jak masz ochotę, to Ty też z nami pisz :)

Termin mam na 18.10.
Hej to Twoja pierwsza ciąża ?

reklama
Do góry