reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Moja tez się rusza zawsze gdy chce sobie odpocząć albo się wypina w prawo lub w lewo, ze ledwo oddech mogę wziąć. Teraz te kopniaczki już nie są takie przyjemne, ale nadal miło je czuć i doświadczać.

Zadam tak pytanie z innej beczki. Jak wyglądają wasze brzuchy ciazowe? Dzisiaj spotkałam koleżankę która jest podobnie jak ja w ciąży i ma ten brzuszek wyżej niż ja. Wydaje mi sie, ze mój jest tak niżej. Nawet Wam zdjęcie rzucę 😄 Szyjka nadal jest długa, z ciąża wszystko dobrze, ale wlasnie zaczął mnie intrygować kształt brzucha 😄
Też mam dość nisko, ostatnio nawet jakaś babeczka mnie zapytała ile mi zostało do końca i że mam strasznie nisko ten brzuch. Ale na ostatniej wizycie jak o to pytałam położnej to mówiła właśnie, że przy kolejnych ciążach to normalna sprawa.
Mnie w pierwszej ciąży męczyła okrutna zgaga, więc wystarczy się cieszyć troszkę, że ten brzuch jest niżej i jeszcze nie męczy 🙂

reklama
Też mam dość nisko, ostatnio nawet jakaś babeczka mnie zapytała ile mi zostało do końca i że mam strasznie nisko ten brzuch. Ale na ostatniej wizycie jak o to pytałam położnej to mówiła właśnie, że przy kolejnych ciążach to normalna sprawa.
Mnie w pierwszej ciąży męczyła okrutna zgaga, więc wystarczy się cieszyć troszkę, że ten brzuch jest niżej i jeszcze nie męczy 🙂
O tak, właśnie przez to, że u mnie brzuch wysoko się zaczyna mam straszna zgagę

Ja teraz zaczynam już 30tc :) ja rano zawsze mam mniejszy niż w trakcie dnia :) mój rano wyglada tak:

Załączniki

• 550817E3-AC9E-43A6-A4DA-0985707B356A.jpeg
    550817E3-AC9E-43A6-A4DA-0985707B356A.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 73
  • A10DE99A-B6EC-473B-8758-2E092C4C5797.jpeg
    A10DE99A-B6EC-473B-8758-2E092C4C5797.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 70
Ja teraz zaczynam już 30tc :) ja rano zawsze mam mniejszy niż w trakcie dnia :) mój rano wyglada tak:
Też mam nisko brzuch a jak kogoś spotkam to się pyta gdzie ta ciąża ,a jak mówię że taki i taki tydzień to że mały brzuch mam. W pierwszej ciąży mi wystrzelił pod koniec 7msc i tez miałam ręce i nogi nadal chude jedynie brzuch wystawał.Teraz 28 tyg

Załączniki

• IMG_20220717_112254.jpg
    IMG_20220717_112254.jpg
    347 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry