reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Moja tez się rusza zawsze gdy chce sobie odpocząć albo się wypina w prawo lub w lewo, ze ledwo oddech mogę wziąć. Teraz te kopniaczki już nie są takie przyjemne, ale nadal miło je czuć i doświadczać.

Zadam tak pytanie z innej beczki. Jak wyglądają wasze brzuchy ciazowe? Dzisiaj spotkałam koleżankę która jest podobnie jak ja w ciąży i ma ten brzuszek wyżej niż ja. Wydaje mi sie, ze mój jest tak niżej. Nawet Wam zdjęcie rzucę 😄 Szyjka nadal jest długa, z ciąża wszystko dobrze, ale wlasnie zaczął mnie intrygować kształt brzucha 😄
Też mam dość nisko, ostatnio nawet jakaś babeczka mnie zapytała ile mi zostało do końca i że mam strasznie nisko ten brzuch. Ale na ostatniej wizycie jak o to pytałam położnej to mówiła właśnie, że przy kolejnych ciążach to normalna sprawa.
Mnie w pierwszej ciąży męczyła okrutna zgaga, więc wystarczy się cieszyć troszkę, że ten brzuch jest niżej i jeszcze nie męczy 🙂

reklama
Też mam dość nisko, ostatnio nawet jakaś babeczka mnie zapytała ile mi zostało do końca i że mam strasznie nisko ten brzuch. Ale na ostatniej wizycie jak o to pytałam położnej to mówiła właśnie, że przy kolejnych ciążach to normalna sprawa.
Mnie w pierwszej ciąży męczyła okrutna zgaga, więc wystarczy się cieszyć troszkę, że ten brzuch jest niżej i jeszcze nie męczy 🙂
O tak, właśnie przez to, że u mnie brzuch wysoko się zaczyna mam straszna zgagę

Ja teraz zaczynam już 30tc :) ja rano zawsze mam mniejszy niż w trakcie dnia :) mój rano wyglada tak:

Załączniki

• 550817E3-AC9E-43A6-A4DA-0985707B356A.jpeg
    550817E3-AC9E-43A6-A4DA-0985707B356A.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 76
  • A10DE99A-B6EC-473B-8758-2E092C4C5797.jpeg
    A10DE99A-B6EC-473B-8758-2E092C4C5797.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 74
Ja teraz zaczynam już 30tc :) ja rano zawsze mam mniejszy niż w trakcie dnia :) mój rano wyglada tak:
Też mam nisko brzuch a jak kogoś spotkam to się pyta gdzie ta ciąża ,a jak mówię że taki i taki tydzień to że mały brzuch mam. W pierwszej ciąży mi wystrzelił pod koniec 7msc i tez miałam ręce i nogi nadal chude jedynie brzuch wystawał.Teraz 28 tyg

Załączniki

• IMG_20220717_112254.jpg
    IMG_20220717_112254.jpg
    347 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry