Alkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ksylitol albo erytrol zamiast cukru.No mnie to w ogóle dotychczas nie ciągnęło, ale właśnie trochę zaczęło. Też caly czas przepisy na słodkości oglądam i się zastanawiam jak je zrobić, żeby tego cukru mniej było
A jak wagowo ?bo ostatnio wagę miały bardzo ładna jak na pojedyncza a nie bliźniacza ciążę.Wróciłam właśnie od lekarza. Wszystko ok. Przepływy prawidłowe. Szyjka ładna
Ale następna wizyta dopiero w sierpniu i to za połowa sierpnia, chyba oszaleje do tego czasu, ale tak wyszło, bo lekarz ma urlop na początku sierpnia.
Dziś bez biometrii było powiedział, że dopiero na następnej wizycie będzie znów tak dokładnie je oglądał i określi wagę.A jak wagowo ?bo ostatnio wagę miały bardzo ładna jak na pojedyncza a nie bliźniacza ciążę.
Bobki hehe ja byłam tydzień temu i teraz 4tyg zostały 3tyg ehh a jestem ciekawa jak wagowo idzie bo coś zasuwał a jakoś teraz mniej przybrał.Dziś bez biometrii było powiedział, że dopiero na następnej wizycie będzie znów tak dokładnie je oglądał i określi wagę.
Ale myślę, że dalej rosną jak na drożdżach, bo brzuch szybko rośnie, no i na wadze mi przybyło ostatnio było 77 a dziś po 2 tyg 79... Ale nie mam nigdzie więcej tluszczyku, więc to chyba bobki rosną i macica
To chyba normalne, że potem wolnej rosną. Byśmy pękły w szwach jakby cały czas tak szybko rosłyBobki hehe ja byłam tydzień temu i teraz 4tyg zostały 3tyg ehh a jestem ciekawa jak wagowo idzie bo coś zasuwał a jakoś teraz mniej przybrał.
Jejku mi się wydaje, że mój rosnie coraz szybciej, tydzień temu miał już 1050 gr.To chyba normalne, że potem wolnej rosną. Byśmy pękły w szwach jakby cały czas tak szybko rosły