reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

No a ja niestety miałam rację, albo sama sobie wykrakalam te cukrzycę:( trochę mi smutno

Załączniki

• Screenshot_20220711-164411_Chrome.jpg
    Screenshot_20220711-164411_Chrome.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 61
  • Screenshot_20220711-164415_Chrome.jpg
    Screenshot_20220711-164415_Chrome.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 62
  • Screenshot_20220711-164419_Chrome.jpg
    Screenshot_20220711-164419_Chrome.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 68
reklama
No mnie to w ogóle dotychczas nie ciągnęło, ale właśnie trochę zaczęło. Też caly czas przepisy na słodkości oglądam i się zastanawiam jak je zrobić, żeby tego cukru mniej było 😀
Ksylitol albo erytrol zamiast cukru.

@Alkaa No będziesz musiała mierzyć glikemię i trzymać dietę, ale wierzę, że ogarniesz to szybko!

Mnie trochę do słodkiego ciągnie, dzieci wczoraj Kinderki dostały 😅 miewam takie okresy i bez ciąży, zazwyczaj jak jestem osłabiona albo dużo się dzieje i jestem załatana i teraz tak właśnie jest, 🙂 ale ja to akurat mam dobry metabolizm cukrów.

Wróciłam właśnie od lekarza. Wszystko ok. Przepływy prawidłowe. Szyjka ładna :)
Ale następna wizyta dopiero w sierpniu i to za połowa sierpnia, chyba oszaleje do tego czasu, ale tak wyszło, bo lekarz ma urlop na początku sierpnia.
A jak wagowo ?bo ostatnio wagę miały bardzo ładna jak na pojedyncza a nie bliźniacza ciążę.

A jak wagowo ?bo ostatnio wagę miały bardzo ładna jak na pojedyncza a nie bliźniacza ciążę.
Dziś bez biometrii było :( powiedział, że dopiero na następnej wizycie będzie znów tak dokładnie je oglądał i określi wagę.
Ale myślę, że dalej rosną jak na drożdżach, bo brzuch szybko rośnie, no i na wadze mi przybyło 🤭 ostatnio było 77 a dziś po 2 tyg 79... Ale nie mam nigdzie więcej tluszczyku, więc to chyba bobki rosną i macica

Dziś bez biometrii było :( powiedział, że dopiero na następnej wizycie będzie znów tak dokładnie je oglądał i określi wagę.
Ale myślę, że dalej rosną jak na drożdżach, bo brzuch szybko rośnie, no i na wadze mi przybyło 🤭 ostatnio było 77 a dziś po 2 tyg 79... Ale nie mam nigdzie więcej tluszczyku, więc to chyba bobki rosną i macica
Bobki hehe ja byłam tydzień temu i teraz 4tyg zostały 3tyg ehh a jestem ciekawa jak wagowo idzie bo coś zasuwał a jakoś teraz mniej przybrał.

Bobki hehe ja byłam tydzień temu i teraz 4tyg zostały 3tyg ehh a jestem ciekawa jak wagowo idzie bo coś zasuwał a jakoś teraz mniej przybrał.
To chyba normalne, że potem wolnej rosną. Byśmy pękły w szwach jakby cały czas tak szybko rosły :p

reklama
Do góry