reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

A jak u was z częstotliwością wizyty u ginekologa. Ja mam wizytę 20 lipca (wtedy będę w 27tc) i zastanawiam się czy teraz już powinien mi lekarz wyznaczyć jakoś szybciej wizytę? W sensie np za 3 tygodnie. Do tej pory miałam co 4 tyg. 🙃
Normalnie tez bym miala po 4 tyg., czyli w 27, ale u mnie normalnie to nienormalnie, więc mam dodatkową pomiędzy🙂

reklama
A na wkładce takie mikroskopijne czerwone kropki ,ale na papierze póki co nic ,dziwne to takie😒 a Ty jak już dziś ?czysto ?
no to nie masz się czym martwić 😘 widocznie masz jakieś podrażnienie, nic groźnego!
A jak u was z częstotliwością wizyty u ginekologa. Ja mam wizytę 20 lipca (wtedy będę w 27tc) i zastanawiam się czy teraz już powinien mi lekarz wyznaczyć jakoś szybciej wizytę? W sensie np za 3 tygodnie. Do tej pory miałam co 4 tyg. 🙃
Ja mam cały czas do 3tyg od początku, nie wiem czy to się zmieni, na razie 24+3 i bez zmian 🙂

Mi mój gin ostatnio mówił, że jeśli wszystko będzie dobrze to we wrześniu tylko dwa razy się będziemy widzieć.

Żołądek mnie znów męczy... Zaczęło się od odbijania i zgagi a dziś wielki powrót mdłości...
Też tak macie?

reklama
Do góry