reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny czy Was też tak ciągnie do słodkiego? 😬 ciągle myślę o słodyczach, przed ciąża wgle tak nie miałam, a teraz non stop mam smaka... już wymyślam co by tu zjeść żeby zaspokoić chcice, a żeby to nie miało miliona kcal i cukru... sernik na zimno, naleśniki z porzeczkami i mascarpone... Jem regularnie, żeby nie było skoków cukru... jak się okaże w przyszłym tygodniu, że mam cukrzycę to chyba sobie w łeb palne...

Dziewczyny czy Was też tak ciągnie do słodkiego? 😬 ciągle myślę o słodyczach, przed ciąża wgle tak nie miałam, a teraz non stop mam smaka... już wymyślam co by tu zjeść żeby zaspokoić chcice, a żeby to nie miało miliona kcal i cukru... sernik na zimno, naleśniki z porzeczkami i mascarpone... Jem regularnie, żeby nie było skoków cukru... jak się okaże w przyszłym tygodniu, że mam cukrzycę to chyba sobie w łeb palne...
To ja Cię pocieszę, bo smaka mam od zawsze na kwaśne, ostre i wytrawne a mam cukrzycę🙂

Nooo masakra a w sklepie jak jestem to tylko oczy zamykam jak widzę słodycze hehe

No mnie to w ogóle dotychczas nie ciągnęło, ale właśnie trochę zaczęło. Też caly czas przepisy na słodkości oglądam i się zastanawiam jak je zrobić, żeby tego cukru mniej było 😀

reklama
A na wkładce takie mikroskopijne czerwone kropki ,ale na papierze póki co nic ,dziwne to takie😒 a Ty jak już dziś ?czysto ?
No ale lepiej że mniej jest, to może faktycznie u nie których tak jest przy tym leku. U mnie czysto, ale odpuściłam ta ostatnia dawkę...

Do góry