Oby jednorazowe bo wymioty z brzuchem to już mekka nad mekki.Żołądek mnie znów męczy... Zaczęło się od odbijania i zgagi a dziś wielki powrót mdłości...
Też tak macie?
reklama
kaha216
Moderator
Dziewczyny czy Was też tak ciągnie do słodkiego? ciągle myślę o słodyczach, przed ciąża wgle tak nie miałam, a teraz non stop mam smaka... już wymyślam co by tu zjeść żeby zaspokoić chcice, a żeby to nie miało miliona kcal i cukru... sernik na zimno, naleśniki z porzeczkami i mascarpone... Jem regularnie, żeby nie było skoków cukru... jak się okaże w przyszłym tygodniu, że mam cukrzycę to chyba sobie w łeb palne...
crainte
Fanka BB :)
To ja Cię pocieszę, bo smaka mam od zawsze na kwaśne, ostre i wytrawne a mam cukrzycęDziewczyny czy Was też tak ciągnie do słodkiego? ciągle myślę o słodyczach, przed ciąża wgle tak nie miałam, a teraz non stop mam smaka... już wymyślam co by tu zjeść żeby zaspokoić chcice, a żeby to nie miało miliona kcal i cukru... sernik na zimno, naleśniki z porzeczkami i mascarpone... Jem regularnie, żeby nie było skoków cukru... jak się okaże w przyszłym tygodniu, że mam cukrzycę to chyba sobie w łeb palne...
Anulka4247
No tak powiedział, zobaczę czy na następnej wizycie zmieni zdanie.Dopiero ?
Nooo masakra a w sklepie jak jestem to tylko oczy zamykam jak widzę słodycze heheDziewczyny czy Was też tak ciągnie do słodkiego? ciągle myślę o słodyczach, przed ciąża wgle tak nie miałam, a teraz non stop mam smaka... już wymyślam co by tu zjeść żeby zaspokoić chcice, a żeby to nie miało miliona kcal i cukru... sernik na zimno, naleśniki z porzeczkami i mascarpone... Jem regularnie, żeby nie było skoków cukru... jak się okaże w przyszłym tygodniu, że mam cukrzycę to chyba sobie w łeb palne...
Anulka4247
No mnie to w ogóle dotychczas nie ciągnęło, ale właśnie trochę zaczęło. Też caly czas przepisy na słodkości oglądam i się zastanawiam jak je zrobić, żeby tego cukru mniej byłoDziewczyny czy Was też tak ciągnie do słodkiego? ciągle myślę o słodyczach, przed ciąża wgle tak nie miałam, a teraz non stop mam smaka... już wymyślam co by tu zjeść żeby zaspokoić chcice, a żeby to nie miało miliona kcal i cukru... sernik na zimno, naleśniki z porzeczkami i mascarpone... Jem regularnie, żeby nie było skoków cukru... jak się okaże w przyszłym tygodniu, że mam cukrzycę to chyba sobie w łeb palne...
I jak wszystko wporzadku ?Hej dziewczyny, ja w drodze na echo serduszka mojego malenstwa. Trzymajce kciuki
kociamama.
Moderator
Taak, pomijajac fakt, ze z wizyty na godz 9 wyszlam po godz 13..I jak wszystko wporzadku ?
Serduszko zdrowe ale jeszcze w 3 trymestrze bede musiala powtorzych echo, zeby miec pewnosc, ze na pewno nic sie nie zmienilo, ale nic na to nie wskazuje. Na szczescie nie odziedziczyla wady po mamusce
To superTaak, pomijajac fakt, ze z wizyty na godz 9 wyszlam po godz 13..
Serduszko zdrowe ale jeszcze w 3 trymestrze bede musiala powtorzych echo, zeby miec pewnosc, ze na pewno nic sie nie zmienilo, ale nic na to nie wskazuje. Na szczescie nie odziedziczyla wady po mamusce
reklama
Alkaa
No ale lepiej że mniej jest, to może faktycznie u nie których tak jest przy tym leku. U mnie czysto, ale odpuściłam ta ostatnia dawkę...A na wkładce takie mikroskopijne czerwone kropki ,ale na papierze póki co nic ,dziwne to takie a Ty jak już dziś ?czysto ?