reklama
Super wiadomość bardzo dużo zapłaciłaś za tą wizytę, zawsze tyle kasuje?Jestem po wizycie, wszystko dobrze. Miałam wreszcie zbadane przepływy. Ale zapłaciłam 400 zł :O Od następnej wizyty ktg
Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robiąJestem po wizycie, wszystko dobrze. Miałam wreszcie zbadane przepływy. Ale zapłaciłam 400 zł :O Od następnej wizyty ktg
crainte
Fanka BB :)
Ja płacę za standardową wizytę 150, jak z przepływami, to 300. Dobrze, że miałaś zrobione w końcu, a jeszcze lepiej, że prawidłoweJestem po wizycie, wszystko dobrze. Miałam wreszcie zbadane przepływy. Ale zapłaciłam 400 zł :O Od następnej wizyty ktg
crainte
Jak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robią
aspekt
3 tygodnie temu 290. Wkurza mnie to, że wiem, że za te cenę miałabym lekarza ze szpitala. Jak się okaże, że będę musiała mieć CC ze wskazań okulistycznych, to wyjdę na tym slaaaabo.Super wiadomość bardzo dużo zapłaciłaś za tą wizytę, zawsze tyle kasuje?
No tyle też właśnie wyczytałamJak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.
A po ostatnim porodzie pogorszył Ci się wzrok ?3 tygodnie temu 290. Wkurza mnie to, że wiem, że za te cenę miałabym lekarza ze szpitala. Jak się okaże, że będę musiała mieć CC ze wskazań okulistycznych, to wyjdę na tym slaaaabo.
reklama
Jeszcze widzę że przy ruchliwym dziecku też się wcześniej robi, mój to ruchliwy ale NFZ to NFZ wiadomo nie to co prywatne wizyty za które jak widze ,niektórzy kosza jak za zboże.Jak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.