I mam kropki krwi no ja nie wytrzymam ... Czy ja muszę mieć wszystkie objawy ..Kiedyś lekarz mi powiedział, że po tych czapkach Clotrimazolum może pojawić się nawet strużka krwi, ale mnie sie nie zdarzyło.
reklama
Tu jesteśmySłuchajcie, czy znacie jakieś forum typowo ciążowo-cukrzycowe? Poczytałabym, ale nie mogę nic znaleźć..
Mogę też polecić do poczytania: https://www.diabetes.ascensia.pl/poznaj-cukrzyce/cukrzyca-ciowa/zalecenia_zywieniowe/
aspekt
Fanka BB :)
Ktoś mi polecal grupe na FB, ale ja nie używam FB i nie wiem jak takie coś znaleźć i dołączyć. A coś Cię martwi w Twoich pomiarach?Słuchajcie, czy znacie jakieś forum typowo ciążowo-cukrzycowe? Poczytałabym, ale nie mogę nic znaleźć..
Alkaa
Skąd ja to znam... od poczatku ciazy zawsze cos, jutro ide na glukoze i pewnie tez mi wyjdzie cukrzyca xD nie przejmuj się, zleci nam już do końca szybko mam nadzieję. Ja bym chyba odstawiła na Twoim miejscu ten clotrimazolum i umówiła się szybciej na wizytęI mam kropki krwi no ja nie wytrzymam ... Czy ja muszę mieć wszystkie objawy ..
No ja już też myślałam że i cukrzyca mi wyjdzie ale to mnie ominęło a reszta to mnie nie oszczędza.. Właśnie nie wiem co zrobić takie parę kropek na wkładce i jak się podtarlam to też odrobinka @kaha216 pisała że lekarz ostrzegał że może być ale wtedy co kazał odstawić czy to takie przy tych tabletkach może być ? Wiadomo delikatne mamy teraz narzady jak @kaha216 napsial o krwi to tak jak na zawołanie za chwilę u mnie wyszłaSkąd ja to znam... od poczatku ciazy zawsze cos, jutro ide na glukoze i pewnie tez mi wyjdzie cukrzyca xD nie przejmuj się, zleci nam już do końca szybko mam nadzieję. Ja bym chyba odstawiła na Twoim miejscu ten clotrimazolum i umówiła się szybciej na wizytę
crainte
Szukam pomysłu na zmniejszenie pomiaru na czczo. Wychodzi mi 91, 92.. A w ogóle.. moje porcje są tak ogromne, że główne posiłki wystarczyłyby pewnie na dwa dniKtoś mi polecal grupe na FB, ale ja nie używam FB i nie wiem jak takie coś znaleźć i dołączyć. A coś Cię martwi w Twoich pomiarach?
aspekt
Ale to są dobre wyniki. Teoretycznie powinno się jesc pozna kolację.Szukam pomysłu na zmniejszenie pomiaru na czczo. Wychodzi mi 91, 92.. A w ogóle.. moje porcje są tak ogromne, że główne posiłki wystarczyłyby pewnie na dwa dni
kaha216
Moderator
Lekarz mówił, że to normalne, więc chyba nie... ale tak jak mówię, mnie się nie zdarzyło. Nie możesz napisać do swojego i zapytać? z tego co pamietam, to mówił o takiej opcji na początku stosowaniaNo ja już też myślałam że i cukrzyca mi wyjdzie ale to mnie ominęło a reszta to mnie nie oszczędza.. Właśnie nie wiem co zrobić takie parę kropek na wkładce i jak się podtarlam to też odrobinka @kaha216 pisała że lekarz ostrzegał że może być ale wtedy co kazał odstawić czy to takie przy tych tabletkach może być ? Wiadomo delikatne mamy teraz narzady jak @kaha216 napsial o krwi to tak jak na zawołanie za chwilę u mnie wyszła
No ja chodzę na NFZ tam nie dają numeru.Lekarz mówił, że to normalne, więc chyba nie... ale tak jak mówię, mnie się nie zdarzyło. Nie możesz napisać do swojego i zapytać? z tego co pamietam, to mówił o takiej opcji na początku stosowania
reklama
kaha216
Moderator
to są tylko kropki? przy podcieraniu? czy ogólnie na wkładce/bieliźnie?No ja chodzę na NFZ tam nie dają numeru.