reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
I mam kropki krwi no ja nie wytrzymam ... Czy ja muszę mieć wszystkie objawy ..
Skąd ja to znam... od poczatku ciazy zawsze cos, jutro ide na glukoze i pewnie tez mi wyjdzie cukrzyca xD nie przejmuj się, zleci nam już do końca szybko mam nadzieję. Ja bym chyba odstawiła na Twoim miejscu ten clotrimazolum i umówiła się szybciej na wizytę

Skąd ja to znam... od poczatku ciazy zawsze cos, jutro ide na glukoze i pewnie tez mi wyjdzie cukrzyca xD nie przejmuj się, zleci nam już do końca szybko mam nadzieję. Ja bym chyba odstawiła na Twoim miejscu ten clotrimazolum i umówiła się szybciej na wizytę
No ja już też myślałam że i cukrzyca mi wyjdzie ale to mnie ominęło a reszta to mnie nie oszczędza.. Właśnie nie wiem co zrobić takie parę kropek na wkładce i jak się podtarlam to też odrobinka @kaha216 pisała że lekarz ostrzegał że może być ale wtedy co kazał odstawić czy to takie przy tych tabletkach może być ? Wiadomo delikatne mamy teraz narzady jak @kaha216 napsial o krwi to tak jak na zawołanie za chwilę u mnie wyszła 🤦🤦🤦

Ktoś mi polecal grupe na FB, ale ja nie używam FB i nie wiem jak takie coś znaleźć i dołączyć. A coś Cię martwi w Twoich pomiarach?
Szukam pomysłu na zmniejszenie pomiaru na czczo. Wychodzi mi 91, 92.. A w ogóle.. moje porcje są tak ogromne, że główne posiłki wystarczyłyby pewnie na dwa dni🙂

No ja już też myślałam że i cukrzyca mi wyjdzie ale to mnie ominęło a reszta to mnie nie oszczędza.. Właśnie nie wiem co zrobić takie parę kropek na wkładce i jak się podtarlam to też odrobinka @kaha216 pisała że lekarz ostrzegał że może być ale wtedy co kazał odstawić czy to takie przy tych tabletkach może być ? Wiadomo delikatne mamy teraz narzady jak @kaha216 napsial o krwi to tak jak na zawołanie za chwilę u mnie wyszła 🤦🤦🤦
Lekarz mówił, że to normalne, więc chyba nie... ale tak jak mówię, mnie się nie zdarzyło. Nie możesz napisać do swojego i zapytać? z tego co pamietam, to mówił o takiej opcji na początku stosowania

reklama
Do góry