Parę kropek na wkładce i przy podcieraniu się ,teraz póki co nie widzę od tamtej pory.to są tylko kropki? przy podcieraniu? czy ogólnie na wkładce/bieliźnie?
reklama
crainte
Fanka BB :)
Diabetolog zapisała mi jako normę na czczo poniżej 90 A po posiłkach poniżej 140.Ale to są dobre wyniki. Teoretycznie powinno się jesc pozna kolację.
kaha216
Moderator
No to się nie martw, myślę że to normalne przy stosowaniu. Kiedyś czytałam i dużo było takich przypadków, te czopki chyba to do siebie mają. Nie martw się i daj znać jak będzie po kolejnej kropki o niczym nie świadcza, chociaż kurde mogłoby ich nie być, po co sobie głowie zawracać, jakby sama infekcja nie wystarczyłaParę kropek na wkładce i przy podcieraniu się ,teraz póki co nie widzę od tamtej pory.
aspekt
Wg mojej do 100 na glukometrze na czczo, po posiłkach 140. To spróbuj inaczej skomponować kolację, najlepiej przez kilka dni jeść dokładnie to samo na kolację, żeby sprawdzić, jaki masz cukier rano.Diabetolog zapisała mi jako normę na czczo poniżej 90 A po posiłkach poniżej 140.
Koniczynka93
Ja też mam, że norma do samokontroli jest do 90.Diabetolog zapisała mi jako normę na czczo poniżej 90 A po posiłkach poniżej 140.
Co do cukrów na czczo, musisz wypróbować różne kominacje na późną kolację (tą przed snem). Ja np jem kanapkę z sałata i serem żółtym. Możesz spróbować np jogurt naturalny z migdałami czy jakimiś orzechami.. Ja niestety próbowałam dwa tygodnie i raz było ok a raz cukier zły i weszła insulina na noc.
Olafasola1990
Ja się odważyłam to pomacać pod prysznicem to zero bólu, miekkie to takie i plaskawe… krwi nic a nic nawet przy podcieraniu po wypróżnieniu. Wydaje mi się, ze ginekolog tez musiała go widzieć na ostatniej wizycie, ale nic nie mówiła, tylko zapytała czy coś boli lub swędziJa jestem szczęśliwa posiadaczką odkąd pamiętam. Jeśli to jest niebolesny 'pypeć' to nie musisz o tym myśleć. Trochę to trwa zanim zrobi się poważny problem. Dolegliwość lubi wracać, są momenty remisji że tak powiem a potem z nienacka wracają.... ogólnie to załatwianie się z podstawką na nogi, tak żeby były wyżej działa cuda, polecam! może to sprawi, że pypeć pozostanie pypciem już na zawsze tego Ci życze, bo to lubi uprzykrzyć życie....
kaha216
Moderator
Moja ginekolog nigdy o to nie pytała...Ja się odważyłam to pomacać pod prysznicem to zero bólu, miekkie to takie i plaskawe… krwi nic a nic nawet przy podcieraniu po wypróżnieniu. Wydaje mi się, ze ginekolog tez musiała go widzieć na ostatniej wizycie, ale nic nie mówiła, tylko zapytała czy coś boli lub swędzi
kociamama.
Moderator
Hej dziewczyny, ja w drodze na echo serduszka mojego malenstwa. Trzymajce kciuki
reklama
Ojej czemu masz echo? Coś wyszło w prenatalnych?Hej dziewczyny, ja w drodze na echo serduszka mojego malenstwa. Trzymajce kciuki