Ja zakład rękawiczkę żeby mieć pewność że nic paznokciem nie przychacze, bo w ulotce jest też opisane o krwawieniu,jak wystąpi nieregularne to przerwać leczenie..Ale teraz z rana też miałaś taka żywa krew ?Ja aplikuje clotlimazolum i też mi ciężko wchodzi, może paznokciem uszkodziłam błonkę ?
reklama
Alkaa
Fanka BB :)
Raczej nie, tylko po nocy wylatuje dużo takiej jasno żółtej wydzieliny mam wrażenie z resztkami tabl. Jak już to wyleci to potem nicPewnie podrażnienie od leków dopochwowych. A masz jeszcze uplawy?
Alkaa
Tak, ale tak jak mówię tylko na papierze taka rozcieńczoną i dosłownie troszkę:/Ja zakład rękawiczkę żeby mieć pewność że nic paznokciem nie przychacze, bo w ulotce jest też opisane o krwawieniu,jak wystąpi nieregularne to przerwać leczenie..Ale teraz z rana też miałaś taka żywa krew ?
Alkaa
Dobry pomysł z tą rękawiczka, o rany ale się zestresowalamJa zakład rękawiczkę żeby mieć pewność że nic paznokciem nie przychacze, bo w ulotce jest też opisane o krwawieniu,jak wystąpi nieregularne to przerwać leczenie..Ale teraz z rana też miałaś taka żywa krew ?
Spokojnie, ja na początku ciazy jak brałam estrofem dopochwowo też miałam krwawienie lekkie. Jak to zobaczyłam to zatrzymało mi się serce, szybko na izbę pojechałam a na miejscu okazało się, że podrażnienie od leków jak te emocje ze mnie zeszły szlochalam jak głupiaDobry pomysł z tą rękawiczka, o rany ale się zestresowalam
Alkaa
Dzięki <3 już się trochę ogarniam psychicznie, a nie chciałam tak od razu do gina pisać, dobrze że mogę do WasSpokojnie, ja na początku ciazy jak brałam estrofem dopochwowo też miałam krwawienie lekkie. Jak to zobaczyłam to zatrzymało mi się serce, szybko na izbę pojechałam a na miejscu okazało się, że podrażnienie od leków jak te emocje ze mnie zeszły szlochalam jak głupia
crainte
Eeee jak żółta wydzielina z grudkami to normalne. Paskudne uczucie i wygląda źle. Normalne niestety. Brązowa i krwawa nie wiem, nie miałam, nie pytałam lekarza.Raczej nie, tylko po nocy wylatuje dużo takiej jasno żółtej wydzieliny mam wrażenie z resztkami tabl. Jak już to wyleci to potem nic
crainte
Choć potem dowiedziałam się, że lekkie jednorazowe plamienie może być nawet wynikiem badania w trakcie infekcji. Też od lekarza. Na zdrowy rozum czekałabym na rozwój sytuacji, ale ja jestem panikara i pisałabym do lekarza.Eeee jak żółta wydzielina z grudkami to normalne. Paskudne uczucie i wygląda źle. Normalne niestety. Brązowa i krwawa nie wiem, nie miałam, nie pytałam lekarza.
Ja aplikuje tylko na noc przed snem czuje odrazu tam bulgotanie i piecze jakby wypływała ale potem przechodzi, dopiero jak rano pochodzę to ona wypływa po trochu paskudne uczucie hehe ale co zrobić.Eeee jak żółta wydzielina z grudkami to normalne. Paskudne uczucie i wygląda źle. Normalne niestety. Brązowa i krwawa nie wiem, nie miałam, nie pytałam lekarza.
@Alkaa od wciskania tabletki pewnie błonka się już uszkodziła i jak się podcierasz dlatego masz na papierze.Ja jak krwawilam to i do muszli pełno poleciało krwi.
reklama
Alkaa
Pisałaś że Ty clotrimazolum bierzesz?? Ja też to dostałam na początku, ale miałam dokładnie takie objawy jak Ty piszesz + rano właśnie jak po nocy wyleciało to mi odparzyło lekko skórę przy ujściu pochwy i lekarz kazał mi przestać to stosować i przepisał właśnie nystatyne. Rozmawiałam z koleżanką która też brała clotrimazolum i ona nie miała takich odczuć, wkładała na noc rano wyleciało trochę i tyle, żadnego pieczenia ani bulgotania. Może też Cię uczula, pisałaś swojemu lekarzowi??Ja aplikuje tylko na noc przed snem czuje odrazu tam bulgotanie i piecze jakby wypływała ale potem przechodzi, dopiero jak rano pochodzę to ona wypływa po trochu paskudne uczucie hehe ale co zrobić.
@Alkaa od wciskania tabletki pewnie błonka się już uszkodziła i jak się podcierasz dlatego masz na papierze.Ja jak krwawilam to i do muszli pełno poleciało krwi.