reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja aplikuje clotlimazolum i też mi ciężko wchodzi, może paznokciem uszkodziłam błonkę ?
Ja zakład rękawiczkę żeby mieć pewność że nic paznokciem nie przychacze, bo w ulotce jest też opisane o krwawieniu,jak wystąpi nieregularne to przerwać leczenie..Ale teraz z rana też miałaś taka żywa krew ?

reklama
Ja zakład rękawiczkę żeby mieć pewność że nic paznokciem nie przychacze, bo w ulotce jest też opisane o krwawieniu,jak wystąpi nieregularne to przerwać leczenie..Ale teraz z rana też miałaś taka żywa krew ?
Tak, ale tak jak mówię tylko na papierze taka rozcieńczoną i dosłownie troszkę:/

Dobry pomysł z tą rękawiczka, o rany ale się zestresowalam :(

Dobry pomysł z tą rękawiczka, o rany ale się zestresowalam :(
Spokojnie, ja na początku ciazy jak brałam estrofem dopochwowo też miałam krwawienie lekkie. Jak to zobaczyłam to zatrzymało mi się serce, szybko na izbę pojechałam a na miejscu okazało się, że podrażnienie od leków :) jak te emocje ze mnie zeszły szlochalam jak głupia

Spokojnie, ja na początku ciazy jak brałam estrofem dopochwowo też miałam krwawienie lekkie. Jak to zobaczyłam to zatrzymało mi się serce, szybko na izbę pojechałam a na miejscu okazało się, że podrażnienie od leków :) jak te emocje ze mnie zeszły szlochalam jak głupia
Dzięki <3 już się trochę ogarniam psychicznie, a nie chciałam tak od razu do gina pisać, dobrze że mogę do Was ☺️

Raczej nie, tylko po nocy wylatuje dużo takiej jasno żółtej wydzieliny mam wrażenie z resztkami tabl. Jak już to wyleci to potem nic
Eeee jak żółta wydzielina z grudkami to normalne. Paskudne uczucie i wygląda źle. Normalne niestety. Brązowa i krwawa nie wiem, nie miałam, nie pytałam lekarza.

Eeee jak żółta wydzielina z grudkami to normalne. Paskudne uczucie i wygląda źle. Normalne niestety. Brązowa i krwawa nie wiem, nie miałam, nie pytałam lekarza.
Choć potem dowiedziałam się, że lekkie jednorazowe plamienie może być nawet wynikiem badania w trakcie infekcji. Też od lekarza. Na zdrowy rozum czekałabym na rozwój sytuacji, ale ja jestem panikara i pisałabym do lekarza.

Ja aplikuje tylko na noc przed snem czuje odrazu tam bulgotanie i piecze jakby wypływała ale potem przechodzi, dopiero jak rano pochodzę to ona wypływa po trochu paskudne uczucie hehe ale co zrobić.
@Alkaa od wciskania tabletki pewnie błonka się już uszkodziła i jak się podcierasz dlatego masz na papierze.Ja jak krwawilam to i do muszli pełno poleciało krwi.

reklama
Ja aplikuje tylko na noc przed snem czuje odrazu tam bulgotanie i piecze jakby wypływała ale potem przechodzi, dopiero jak rano pochodzę to ona wypływa po trochu paskudne uczucie hehe ale co zrobić.
@Alkaa od wciskania tabletki pewnie błonka się już uszkodziła i jak się podcierasz dlatego masz na papierze.Ja jak krwawilam to i do muszli pełno poleciało krwi.
Pisałaś że Ty clotrimazolum bierzesz?? Ja też to dostałam na początku, ale miałam dokładnie takie objawy jak Ty piszesz + rano właśnie jak po nocy wyleciało to mi odparzyło lekko skórę przy ujściu pochwy i lekarz kazał mi przestać to stosować i przepisał właśnie nystatyne. Rozmawiałam z koleżanką która też brała clotrimazolum i ona nie miała takich odczuć, wkładała na noc rano wyleciało trochę i tyle, żadnego pieczenia ani bulgotania. Może też Cię uczula, pisałaś swojemu lekarzowi??

Do góry