kociamama.
Moderator
Niee, wyniki wszystkich badan sa prawidlowe tylko ja urodzilam sie z wada serca w zwiazku z czym lepiej sprawdzicOjej czemu masz echo? Coś wyszło w prenatalnych?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee, wyniki wszystkich badan sa prawidlowe tylko ja urodzilam sie z wada serca w zwiazku z czym lepiej sprawdzicOjej czemu masz echo? Coś wyszło w prenatalnych?
Trzymam mocno!!!Hej dziewczyny, ja w drodze na echo serduszka mojego malenstwa. Trzymajce kciuki
A na wkładce takie mikroskopijne czerwone kropki ,ale na papierze póki co nic ,dziwne to takie a Ty jak już dziś ?czysto ?@JM* i jak tam dziś po tej tabletce?
Trzymam! Daj znaćHej dziewczyny, ja w drodze na echo serduszka mojego malenstwa. Trzymajce kciuki
Normalnie tez bym miala po 4 tyg., czyli w 27, ale u mnie normalnie to nienormalnie, więc mam dodatkową pomiędzyA jak u was z częstotliwością wizyty u ginekologa. Ja mam wizytę 20 lipca (wtedy będę w 27tc) i zastanawiam się czy teraz już powinien mi lekarz wyznaczyć jakoś szybciej wizytę? W sensie np za 3 tygodnie. Do tej pory miałam co 4 tyg.
no to nie masz się czym martwić widocznie masz jakieś podrażnienie, nic groźnego!A na wkładce takie mikroskopijne czerwone kropki ,ale na papierze póki co nic ,dziwne to takie a Ty jak już dziś ?czysto ?
Ja mam cały czas do 3tyg od początku, nie wiem czy to się zmieni, na razie 24+3 i bez zmianA jak u was z częstotliwością wizyty u ginekologa. Ja mam wizytę 20 lipca (wtedy będę w 27tc) i zastanawiam się czy teraz już powinien mi lekarz wyznaczyć jakoś szybciej wizytę? W sensie np za 3 tygodnie. Do tej pory miałam co 4 tyg.
Mi lekarz też mówi za miesiąc za miesiąc ale zawsze coś wypadnie w połowie że muszę do niego iść.Normalnie tez bym miala po 4 tyg., czyli w 27, ale u mnie normalnie to nienormalnie, więc mam dodatkową pomiędzy
Zainteresowali się wkoncu ?Ale mnie stresuje takie czekanie jest juz godzina opoznienia i wcale sie nie zapowiada, zebym zaraz weszla. Najlepsze jest to, ze wstepnie bylam zapisana na 13 i w ostatniej chwili zmienili godzine a tu zero zainteresowania