reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja przy pierwszym dziecku nie kupowałam, jak potrzebowałam np do pozycji spod pachy, to używałam zwykłych poduszek. Ale przy drugim kupiłam i mi to bardzo pomagało odciążyć ręce. Teraz też kupię, ale chciałabym z takim ziarenkowym wypełnieniem (chyba sztucznym, może styropianowym?) a nie z takim jak w poduszkach do spania.
Ja dostałam od koleżanki jedna taka fajną zapinana na rzep na plecach i z takim lekkim uwypukleniem na glowke. Mam nadzieję, że się przyda. Boję się, że może być marnie z karmieniem piersią

reklama
Ja dostałam od koleżanki jedna taka fajną zapinana na rzep na plecach i z takim lekkim uwypukleniem na glowke. Mam nadzieję, że się przyda. Boję się, że może być marnie z karmieniem piersią
O, nie wiem jaka to jest, będę się rozglądać ;)
Kuzynka karmiła bliźniaki 2 na raz, każdy spod innej pachy

A na jaki się zdecydowałaś? Ja nadal nie podjełam ostatecznej decyzji. Czasu rzeczywiście już coraz mniej. Ja dziś sobie uświadomiłam, że to już tylko 13 tyg u mnie 😮
Wybraliśmy bugaboo donkey twin używany, bo nowe są w kosmicznych cenach :)

Patrz jak te 13 tyg potrafi płynąć, na początku do pierwszych prenatalnych się ciągnęły

Załączniki

• IMG_20220707_182913.jpg
    IMG_20220707_182913.jpg
    81,1 KB · Wyświetleń: 36
reklama
A jakie macie foteliki, albo jakie rozważacie? Nie wiem czy brać pierwszy fotelik z bazą czy samą łupinę na razie. A jeśli baza to czy inwestować w obrotową czy jakąś zwykłą jednak...
Macie już coś wybrane?

Do góry