Ja dostałam od koleżanki jedna taka fajną zapinana na rzep na plecach i z takim lekkim uwypukleniem na glowke. Mam nadzieję, że się przyda. Boję się, że może być marnie z karmieniem piersiąJa przy pierwszym dziecku nie kupowałam, jak potrzebowałam np do pozycji spod pachy, to używałam zwykłych poduszek. Ale przy drugim kupiłam i mi to bardzo pomagało odciążyć ręce. Teraz też kupię, ale chciałabym z takim ziarenkowym wypełnieniem (chyba sztucznym, może styropianowym?) a nie z takim jak w poduszkach do spania.
reklama
aspekt
Fanka BB :)
O, nie wiem jaka to jest, będę się rozglądaćJa dostałam od koleżanki jedna taka fajną zapinana na rzep na plecach i z takim lekkim uwypukleniem na glowke. Mam nadzieję, że się przyda. Boję się, że może być marnie z karmieniem piersią
Kuzynka karmiła bliźniaki 2 na raz, każdy spod innej pachy
My brest friend się nazywaO, nie wiem jaka to jest, będę się rozglądać
Kuzynka karmiła bliźniaki 2 na raz, każdy spod innej pachy
Anulka4247
A na jaki się zdecydowałaś? Ja nadal nie podjełam ostatecznej decyzji. Czasu rzeczywiście już coraz mniej. Ja dziś sobie uświadomiłam, że to już tylko 13 tyg u mnieWłaśnie zapłaciłam zaliczkę za wózek nie mogę uwierzyć, że to już takie zakupy
Wybraliśmy bugaboo donkey twin używany, bo nowe są w kosmicznych cenachA na jaki się zdecydowałaś? Ja nadal nie podjełam ostatecznej decyzji. Czasu rzeczywiście już coraz mniej. Ja dziś sobie uświadomiłam, że to już tylko 13 tyg u mnie
Patrz jak te 13 tyg potrafi płynąć, na początku do pierwszych prenatalnych się ciągnęły
Załączniki
No ja mam nadzieję że dokulam te 13tyg ..a to raz dwa leci ...A na jaki się zdecydowałaś? Ja nadal nie podjełam ostatecznej decyzji. Czasu rzeczywiście już coraz mniej. Ja dziś sobie uświadomiłam, że to już tylko 13 tyg u mnie
Anulka4247
Ja myślę, że zleci o wiele szybciej niż bym chciala.No ja mam nadzieję że dokulam te 13tyg ..a to raz dwa leci ...
reklama
Anulka4247
A jakie macie foteliki, albo jakie rozważacie? Nie wiem czy brać pierwszy fotelik z bazą czy samą łupinę na razie. A jeśli baza to czy inwestować w obrotową czy jakąś zwykłą jednak...
Macie już coś wybrane?
Macie już coś wybrane?