Byłam właśnie odebrać bo zamawiali mi 60zl opakowanie, co za ceny ..tak wspierają ciążę ..One inaczej działają, także nie odstawiaj magnezu. Jedyne co, to może nie bierz na raz, bo magnez generalnie się nie lubi z innymi tabletkami. Besins nie z jedzeniem, ale przeczytaj jeszcze ulotkę, bo ja go krótko brałam, więc już nie pamiętam dokładnie.
reklama
crainte
Fanka BB :)
U mnie w szpitalu do tego stopnia potrzebna, ze jak nie masz swojej, to pożyczają szpitalną No ale.wiadomo... kiedyś poduszek.nie było, a dzieci kobiety karmiłyDziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.
wszystko zależy jak będzie wygodnie Ci karmić itd mi najwygodniej było na leżąco i nigdy nie używałam ale jak ktoś lubi karmić w fotelu to pewnie bardzo przydatnaDziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.
kociamama.
Moderator
Dziewczyny, czy miała któraś z Was teraz bądź przy innych ciążach wykonywane echo serduszka płodu?
Jak to badanie wygląda? Jak zwykłe usg czy jakoś się różni?
Jak to badanie wygląda? Jak zwykłe usg czy jakoś się różni?
olala25
u mnie wręcz przeciwnie, bo mam męża dentystę z resztą zęby zdrowe, tylko skalingDentysta będzie w portfelu czysta
olala25
ja przy pierwszym dziecku też tylko na leżąco a przy drugim jak karmiłam na siedząco to używałam zwykłych domowych poduszek, co było pod rękąwszystko zależy jak będzie wygodnie Ci karmić itd mi najwygodniej było na leżąco i nigdy nie używałam ale jak ktoś lubi karmić w fotelu to pewnie bardzo przydatna
Olafasola1990
Ostatnio jak miałam wizytę u położnej i sprawdzała serduszko to mała tak kopała, ze aż ta głowica podskakiwałaMoja córka się tak rusza ze nawet jak jechałam na ten sor 2tygodnie temu to powiedziała lekarka „faktycznie bardzo ruchliwa ta Pani córka, nie mogę jej pomierzyć”
Ona na usg nawet fikołki robiła jak waliła w ta głowice mam filmik ale nie mogę go
Tu wstawić niestety
aspekt
Ja tak właśnie płacę za dopochwowy 66 zł na 15 dni. W pierwszej połowie ciąży jeszcze brałam dodatkowo 3xdziennie duphaston, więc za leki na receptę 250 zł albo i więcej, bo czasem nie miałam siły iść do tańszej apteki. Magnezu i witamin to nawet już nie licze. Jest to zdecydowanie moja najdroższa ciąża, w poprzednich miałam przynajmniej częściowo finansowane badania i wizyty z abonamentu.Byłam właśnie odebrać bo zamawiali mi 60zl opakowanie, co za ceny ..tak wspierają ciążę ..
reklama
aspekt
Ja przy pierwszym dziecku nie kupowałam, jak potrzebowałam np do pozycji spod pachy, to używałam zwykłych poduszek. Ale przy drugim kupiłam i mi to bardzo pomagało odciążyć ręce. Teraz też kupię, ale chciałabym z takim ziarenkowym wypełnieniem (chyba sztucznym, może styropianowym?) a nie z takim jak w poduszkach do spania.Dziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.