crainte
Fanka BB :)
W jakim sklepie byłaś?Ja z kolei jak szukalam dla dziewczynki to wszystkie fajne ubranka byly dla chlopcow
Babom to nigdy nie dogodzisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim sklepie byłaś?Ja z kolei jak szukalam dla dziewczynki to wszystkie fajne ubranka byly dla chlopcow
Babom to nigdy nie dogodzisz
Ojj w roznych, to bylo jak tylko dowiedzialam sie, ze prawdopodobnie bede miec coreczke, wszystkie ladne ubranka byly dla chlopcow. Za to jak pol roku temu szukalam czegos dla synka znajomych to ladne byly tylko dla dziewczynekW jakim sklepie byłaś?
Generalnie taki mętny miałam przy porannym sikaniu, później zaczęłam już duzo pic w ciągu dnia i jest ok. Wzięłam sobie kubek jednorazowy aby sprawdzić kolor i później już było duzo śluzu w moczu wiec może to, to… we wtorek idę na ogólnie badanie z morfologia. Biorę urosept bo tak mówił lekarz gdy zacznie się coś dziać. Ale kolor nie był bardzo ciemny tylko normalny.Moze za malo wody pilas?
Teraz sa okropne upaly, musimy pic jeszcze wiecej niz powinnysmy do tej pory.
Dla mnie wypicie litra czystej wody dziennie to katorga.. od dwoch dni pije prawie 3l dziennie i jestem z siebie dumna jak nigdy
No moja już też się rozchodzi..nie wiem czy coś z tym się robi?? Mi nie daje to żadnych dolegliwości poza tym że brzydko wygląda jak napne brzuch pisałam tu Wam o tym i któraś mi napisała o wstawaniu przez bok, więc od tamtego czasu wstaję i kładę się tylko tak i już tego nie widzęDziewczyny a co z Wasza kresa białą?
Moja sie niestety już rozchodzi. Szwagierka, która jest fizjoterapeutka uczy mojego męża jak ma mi tapy nalepiac na brzuch, żeby nie doszło do przepukliny. Trochę mnie martwi to rozejście mięśni, bo nie mam na razie wcale jakiegos bardzo dużego brzucha. Aż boję się myśleć co będzie w przyszłości jak brzuch rzeczywiście mocno urośnie.
No ja już teraz też się obracam na bok i dopiero wstaje z podporem rąk. Ale dam się oblepic tapami fizjoterapeutycznymi- może coś to daNo moja już też się rozchodzi..nie wiem czy coś z tym się robi?? Mi nie daje to żadnych dolegliwości poza tym że brzydko wygląda jak napne brzuch pisałam tu Wam o tym i któraś mi napisała o wstawaniu przez bok, więc od tamtego czasu wstaję i kładę się tylko tak i już tego nie widzę
Ale mętny jasny, czy mętny ciemny? Bo jak jasny to może być kwestia śluzu, którego może być teraz coraz więcej. Zdarza mi się przy dobrych wynikach tak mieć. Gdy brałam globulki też tak było. A jak w ciągu dnia? Ktoś dobrze napisał, że warto kolor sprawdzić w kubeczku. W toalecie to może być kwestia choćby kostki toaletowej.Miała któraś z Was taki mętny mocz w ciąży? dzisiaj z rana jak wstałam z minęłam po porannym siku to zobaczyłam, ze ten mocz taki mętny… (mam toaletę z półką ). Wizyta dopiero 7.07 a mocz do badania daje we wtorek bo będę miała przy morfologii…
Ja mam jajo jak napne brzuch, a nie boisz się przy takim ciepłe tych plastrów?No ja już teraz też się obracam na bok i dopiero wstaje z podporem rąk. Ale dam się oblepic tapami fizjoterapeutycznymi- może coś to da
A z jakiego powodu? Tzn. upały są jakimś przeciwskazaniem?Ja mam jajo jak napne brzuch, a nie boisz się przy takim ciepłe tych plastrów?