reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Właśnie też nie wiem co z tym wątkiem zamkniętym 🤷‍♀️ ale dobrze że tu jest z kim jeszcze popisać.
Mi na szczęście nogi i palce nie puchną, ale staram się unikać dłuższego siedzenia na takim gorącu...
W poniedziałek wyjeżdżam na wakacje na tydzień aa upały straszne się zapowiadają 🙈 nie wiem jak ja to przeżyje....

reklama
Od jakiego rozmiaru startujesz kupując ubranka ?
Tak czytalam, że bliźnięta są mniejsze więc od 50 zacznę, chociaż kilka sztuk body z długim rękawem. Liczę, że dostanę po koleżankach trochę w rozmiarze 56 i wyżej. Ja mam 5-10-15 też stacjonarny, więc jak będę mieć czas to może podjade pomacać :D tylko mąż na mnie patrzy jak na wariatke, chyba jeszcze za szybko na zakupy 😂

Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍
Dla mnie te sesje wydają się w większości kiczowato - te kiecki, tiule, koronki itd. Mąż mi narobił pięknych zdjęć na wakacjach w Grecji i mi wystarczy.

Tak czytalam, że bliźnięta są mniejsze więc od 50 zacznę, chociaż kilka sztuk body z długim rękawem. Liczę, że dostanę po koleżankach trochę w rozmiarze 56 i wyżej. Ja mam 5-10-15 też stacjonarny, więc jak będę mieć czas to może podjade pomacać :D tylko mąż na mnie patrzy jak na wariatke, chyba jeszcze za szybko na zakupy 😂
Ja dostałam parę ciuszkow ale tamten chłopczyk jest z sierpnia więc na długi rękaw praktycznie nie mam. No kusi kupowania ale ja się też wstrzymuje przez te plamienia które miałam a i też teraz jest sezon krótkich bodów i też mniejszy wybór na długi.
Wogole po takiej przerwie to będę w takim samym szoku z noworodkiem jak i niektóre z Was co mają pierwszy poród hehe

Ja dostałam parę ciuszkow ale tamten chłopczyk jest z sierpnia więc na długi rękaw praktycznie nie mam. No kusi kupowania ale ja się też wstrzymuje przez te plamienia które miałam a i też teraz jest sezon krótkich bodów i też mniejszy wybór na długi.
Wogole po takiej przerwie to będę w takim samym szoku z noworodkiem jak i niektóre z Was co mają pierwszy poród hehe
Tymbardziej że teraz będzie syn może inaczej by było gdyby druga córka była.

Dla mnie te sesje wydają się w większości kiczowato - te kiecki, tiule, koronki itd. Mąż mi narobił pięknych zdjęć na wakacjach w Grecji i mi wystarczy.
No w większości niewatpliwie🤣

ale są też czasami bardzo stylowe, mam ze 2 koleżanki ktore miały naprawde cudowne zdjęcia, choć wtedy i koszt jest niemały.

Mój brzuszek dopiero nieśmiale się zaczyna pojawiać (chyba wszystko co przytyłam poszlo w biodra😀) I już raczej nie wybiorę się na wakacje, bo wrocilismy około miesiąc temu, więc na fotkach nic nie widac😥

e tam, po połówkowych to już myślę, że całkiem normalne, że będziesz kupować ;) szczególnie, że ciąża bliźniacza to jakby z wejścia ciąża podwyższonego ryzyka, więc nie wiadomo czy będziesz mogła być taka aktywna do końca.
Ja dużo ubrań kupuję przez internet, bo tak szybciej i często taniej ;) w ogóle córę rodziłam w szczycie pandemii,no i musialam się przestawić prawie całkiem na online.
Ale teraz przyznam Wam, że nie kupuję z ubrań na razie zupełnie nic. Mam córę z końca października sprzed dwóch lat a jeszcze trochę ubrań po córce brata. Ona się urodziła w tamtym roku sierpniu, ale jako wcześniak, więc też pewnie będą ubrania pasować ;) przejrzę to jakoś w lecie i zobaczę czy coś brakuje

e tam, po połówkowych to już myślę, że całkiem normalne, że będziesz kupować ;) szczególnie, że ciąża bliźniacza to jakby z wejścia ciąża podwyższonego ryzyka, więc nie wiadomo czy będziesz mogła być taka aktywna do końca.
Ja dużo ubrań kupuję przez internet, bo tak szybciej i często taniej ;) w ogóle córę rodziłam w szczycie pandemii,no i musialam się przestawić prawie całkiem na online.
Ale teraz przyznam Wam, że nie kupuję z ubrań na razie zupełnie nic. Mam córę z końca października sprzed dwóch lat a jeszcze trochę ubrań po córce brata. Ona się urodziła w tamtym roku sierpniu, ale jako wcześniak, więc też pewnie będą ubrania pasować ;) przejrzę to jakoś w lecie i zobaczę czy coś brakuje
Będziesz miała druga córkę?

reklama
Do góry