Będzie dziewczynka i chłopiec@Kocka a Ty znasz płeć swoich bliźniaków?
reklama
Fajowo ja się mega cieszę, że jedno z moich dzieci to dziewczynka. Liczę, że będzie kiedyś ze mną chodzic do kina na babskie filmytak, mam 4-letniego syna, 2-letnią córkę i teraz znowu córa
Dziewczyny a co z Wasza kresa białą?
Moja sie niestety już rozchodzi. Szwagierka, która jest fizjoterapeutka uczy mojego męża jak ma mi tapy nalepiac na brzuch, żeby nie doszło do przepukliny. Trochę mnie martwi to rozejście mięśni, bo nie mam na razie wcale jakiegos bardzo dużego brzucha. Aż boję się myśleć co będzie w przyszłości jak brzuch rzeczywiście mocno urośnie.
Moja sie niestety już rozchodzi. Szwagierka, która jest fizjoterapeutka uczy mojego męża jak ma mi tapy nalepiac na brzuch, żeby nie doszło do przepukliny. Trochę mnie martwi to rozejście mięśni, bo nie mam na razie wcale jakiegos bardzo dużego brzucha. Aż boję się myśleć co będzie w przyszłości jak brzuch rzeczywiście mocno urośnie.
Dziewczyny lubią się stroićA my wczoraj szukaliśmy bodziaków dla chłopca... 7 regałów dla dziewczynek, a jeden dla chłopców... Jakaś dziejowa niesprawiedliwość
crainte
Fanka BB :)
No niby taaaak, ale Malucha do pewnego czasu ubiera głównie jego matka, która ma problem wybrać jakieś bodziaki, bo są tylko jedneDziewczyny lubią się stroić
Olafasola1990
Miała któraś z Was taki mętny mocz w ciąży? dzisiaj z rana jak wstałam z minęłam po porannym siku to zobaczyłam, ze ten mocz taki mętny… (mam toaletę z półką ). Wizyta dopiero 7.07 a mocz do badania daje we wtorek bo będę miała przy morfologii…
kociamama.
Moderator
Ja z kolei jak szukalam dla dziewczynki to wszystkie fajne ubranka byly dla chlopcowA my wczoraj szukaliśmy bodziaków dla chłopca... 7 regałów dla dziewczynek, a jeden dla chłopców... Jakaś dziejowa niesprawiedliwość
Babom to nigdy nie dogodzisz
kociamama.
Moderator
Moze za malo wody pilas?Miała któraś z Was taki mętny mocz w ciąży? dzisiaj z rana jak wstałam z minęłam po porannym siku to zobaczyłam, ze ten mocz taki mętny… (mam toaletę z półką ). Wizyta dopiero 7.07 a mocz do badania daje we wtorek bo będę miała przy morfologii…
Teraz sa okropne upaly, musimy pic jeszcze wiecej niz powinnysmy do tej pory.
Dla mnie wypicie litra czystej wody dziennie to katorga.. od dwoch dni pije prawie 3l dziennie i jestem z siebie dumna jak nigdy
reklama
olala25
Ja miałam koszmarną grypę żołądkową w nocy, więc to dopiero wyzwanie się teraz nawodnić serio, pomyślałam sobie, że poród to przyjemniejsza rzecz. Leżę w łóżku i prawie się nie ruszam, ale maluszek daje o sobie znać, więc chyba wszystko ok. Jakoś chyba w ogóle siedzi w poprzek bo czuję takie mocniejsze kopniaki przy prawym biodrze i takie lżejsze przy lewym