reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?

reklama
A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
U mnie nogi ok, ale już czas zdjąć obrączkę, bo paluchy bolą. Ale ja prawie nie wychodzę z domu, bo moje dzieciaki mają jelitówkę...

A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍

Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍
Ja nie czuje się zbyt komfortowo na sesjach. Że akurat okres brzuszkowy wypadł na wakacje to po prostu staram się pstrykac trochę fotek a to z wakacji a to z jakiegoś spaceru i na koniec zrobię fotoksiazke-wakacje 2022 :) będzie normalna, rodzinna i z dziećmi w brzuchu. Myślę, że fajna pamiątka a jednocześnie dołączy do dużego grona innych fotoksiazek z wakacyjnych wyjazdów.

Ja też wolę jak z rodzinnych wakacji będą zdjęcia a po drugie za dużo się cenią na tych sesjach, chyba że masz znajoma fotografkę 😁

Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?
Było coś wspominane przez kogoś jak ja dołączyłam ale nie wnikałam. Dopóki ciągnął się wątki i są aktywne dziewczyny mi bez różnicy,a wiem że i z prywatnego też czasem tu napiszą post.

Ja do tej pory w żadnej ciąży nie robiłam, teraz mnie trochę kusi jakaś taka sesja rodzinna ;) ale nie orientowałam się jeszcze w temacie

reklama
Do góry