reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?

reklama
A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
U mnie nogi ok, ale już czas zdjąć obrączkę, bo paluchy bolą. Ale ja prawie nie wychodzę z domu, bo moje dzieciaki mają jelitówkę...

A jak w taką pogodę z puchnięciem nóg u Was? Mi wczoraj łydki nabrzmiały od siedzenia 3h na zakończeniu roku córki a o tyłku na tym krześle od siedzenia już nie wspomnę nie spuchł hehe ale bolał.
Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍

Mi tez niestety nogi puchną, co począć 😃
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?

Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka😍
Ja nie czuje się zbyt komfortowo na sesjach. Że akurat okres brzuszkowy wypadł na wakacje to po prostu staram się pstrykac trochę fotek a to z wakacji a to z jakiegoś spaceru i na koniec zrobię fotoksiazke-wakacje 2022 :) będzie normalna, rodzinna i z dziećmi w brzuchu. Myślę, że fajna pamiątka a jednocześnie dołączy do dużego grona innych fotoksiazek z wakacyjnych wyjazdów.

Ja też wolę jak z rodzinnych wakacji będą zdjęcia a po drugie za dużo się cenią na tych sesjach, chyba że masz znajoma fotografkę 😁

Dziewczyny, wiecie jak się dostać na październikowe forum prywatne? Ja pisałam tutaj na początku, potem miałam dobrych kilka tygodni przerwy, no i pamiętam, że była mowa o stworzeniu zamkniętego wątku. Czy któraś z Was tam jest?
Było coś wspominane przez kogoś jak ja dołączyłam ale nie wnikałam. Dopóki ciągnął się wątki i są aktywne dziewczyny mi bez różnicy,a wiem że i z prywatnego też czasem tu napiszą post.

Ja do tej pory w żadnej ciąży nie robiłam, teraz mnie trochę kusi jakaś taka sesja rodzinna ;) ale nie orientowałam się jeszcze w temacie

reklama
Do góry