reklama
o jaaa pocieszaj mnie takJa rodziłam z oksy i bez, jak dla mnie bez oksy bolało dużo mniej
czyli ja zamykam stawkę 23 czerwcaJa mam 20.06 takze lacze sie w bolu, juz bym chciala miec to za soba
tak a na kiedy dokładnie masz termin? u nas 28.10
Ja 27pazdziernik z terminu om a 23 z prenatalnych ale babeczka mówiła ze to największe znaczenie ma przy tych pierwszych badaniach prenatalnych tutaj już tydzień nie robi różnicy
ja też mam 21.06. Powodzenia i trzymam kciuki napisz jak będziesz poja dopiero 21 czerwca dawaj znać jak tam po!
I jak tam już po badaniach ? Mam nadzieję że wszystko okJa dziś mam i nie powiem, stresuje się nimi od wczoraj
Koniczynka93
Fanka BB :)
Tak, tak. Wszystko dobrze, na szczęście córeczka zdrowa, waży już 399g w 20+6.I jak tam już po badaniach ? Mam nadzieję że wszystko ok
miętowa25
z usg 1 trymestru 4.10 , z polowkowego 30.09tak a na kiedy dokładnie masz termin? u nas 28.10
Olafasola1990
Ja tak od D-upy strony dzisiaj wyszliśmy na miasto (święto!) i kiedy siadałem na ławkę to usiadlam ba ławkę tak twardo i gwałtownie. Po prostu klapnęłam na tyłek i Mąż to od razu panika ze coś mi sie stanie… kazał mi sie dowiedzieć czy takie gwałtowne siadanie na twarda ławkę może coś złego spowodować
Anulka4247
Nie podpiekaj tej burraty, kładzie się ją surową na pizzę tak jak rulolę. Cały smak w tym, że ta śmietanka z środka surowa rozleje się po pizzy. Jak tylko wlozysz ja do ciepłego to się zsiądzie i po burracie. A w ogóle to najlepsza jest burrata z pomidorkiem, bazylią, oliwą z oliwek i do tego grzaneczka ala bruschietta. MmmmmJa będę pierwszy raz robić ale widziałam w przepisach ze to w całości na środek pizzy się kładzie i podpieka po prostu
Jutro będę robić to dam znać czy wyszło
reklama
kociamama.
Moderator
Dziewczyny ktore juz mialy polowkowe, oswieccie mnie prosze. To usg jest wykonywane przez brzuch? Gdzies przeczytalam, ze podobno robi sie je tez dopochwowo jednak na wiekszosci stron pisza, ze jest przez brzuch. Jak to u Was wygladalo?
Bo nie wiem w co sie tam ubrac, nie lubie latac z golym tylkiem w razie czego
Bo nie wiem w co sie tam ubrac, nie lubie latac z golym tylkiem w razie czego