Ja też przed każdym podglądem dzieciny mam stres. Powodzenia i daj znać poJa dziś mam i nie powiem, stresuje się nimi od wczoraj![]()
![Slightly smiling face :slight_smile: 🙂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też przed każdym podglądem dzieciny mam stres. Powodzenia i daj znać poJa dziś mam i nie powiem, stresuje się nimi od wczoraj![]()
ja dopiero 21 czerwcaHej dziewczyny wszystkie już połówkowe macie za sobą ? Jeżeli nie to trzymam kciuki![]()
Dziękiczęsto jest położna w Twojej przychodni rodzinnej. Ja na przykład trafiłam na świetna położna w mojej przychodni, więc możesz zadzwonić i zapytać w swojej przychodni![]()
polowkowe 21.06 ? Ja kolejne mam wtedy a też stres juz się zaczalja dopiero 21 czerwcadawaj znać jak tam po!
Oj mi tez od przedwczoraj dają znać pachwiny i trochę pobolewa mnie łono przy przewracaniu. Obecnie 23tc. Zastanawiam się czy tak powinno być, ale zdaje sobie sprawę, ze dziecko teraz szybko rośnie i wszystko się rozciąga, łącznie z naszymi miednicamiJak się czujecie w nocy? Śpicie normalnie? Od kilku dni przeżywam koszmar, w nocy nie mogę przekręcić się z boku na bok, nawet lekkie podniesienie nogi powoduje ból. Masakrycznie bolą mnie biodra. Kilka dni temu przyjaciółka która jest 7 miesiącu ciąży opowiadała mi że starsznie bolą ją biodra i w tym samym czasie mnie również zaczęły boleć. Tyle że ona jest w ciąży dłużej o dwa miesiące niż ja i ma większy brzuch...
W dzień chodzę jak kaczka, kołysze się z boku na bok. Jestem załamana, myślałam że takie bolesci będą w ostatnich miesiącach ciąży.
U mnie ok, chociaż ostatnio mam tak że się budzę na siku i tak bardzo mi się chce ze nie mogę się nawet wyprostować z bólu i biegnę do łazienkiJak się czujecie w nocy? Śpicie normalnie? Od kilku dni przeżywam koszmar, w nocy nie mogę przekręcić się z boku na bok, nawet lekkie podniesienie nogi powoduje ból. Masakrycznie bolą mnie biodra. Kilka dni temu przyjaciółka która jest 7 miesiącu ciąży opowiadała mi że starsznie bolą ją biodra i w tym samym czasie mnie również zaczęły boleć. Tyle że ona jest w ciąży dłużej o dwa miesiące niż ja i ma większy brzuch...
W dzień chodzę jak kaczka, kołysze się z boku na bok. Jestem załamana, myślałam że takie bolesci będą w ostatnich miesiącach ciąży.
Taaaak, 1 czerwca w dzień dzieckaHej dziewczyny wszystkie już połówkowe macie za sobą ? Jeżeli nie to trzymam kciuki![]()
Ja mam 20.06 takze lacze sie w bolu, juz bym chciala miec to za sobaja dopiero 21 czerwcadawaj znać jak tam po!
U mnie ok, chociaż ostatnio mam tak że się budzę na siku i tak bardzo mi się chce ze nie mogę się nawet wyprostować z bólu i biegnę do łazienkimoże wybierz się do fizjo? Może zaleci Ci jakieś ćwiczonka żeby Ci się lepiej żyło, bo jeszcze trochę przed nami do końca
![]()