Mi mówił że po współżyciu może wystąpić plamienie jak mi zasłaniało ujście i kazał nie przytulać się aż do tego stopnia.tak, częściowo zasłania. moja ginekolog mówiła, że mogę plamic z tego powodu, ale nic takiego się nie wydarzyło. ogólnie kazała mi się nie przejmować, bo do 28tyg mamy czas żeby się podniosło, więc na to liczę
reklama
I ja też planuję Gabrysię
U nas na ten moment jest Gabrysia i mam nadzieję że się nie zmieni. W piątek idę na usg połówkowe to zobaczymy czy się potwierdzi dziewczynka.
Olafasola1990
Fanka BB :)
Powiedziałam, ze na w ciąży dlatego jak farbowala to nie dojeżdżała do skory głowy. Najbardziej mi jednak chodzi o te wszystkie zapachyPowiesz fryzjerce, że jesteś w ciąży i krzywdy Wam na pewno nie zrobi. Nie sądzę, żeby w salonach były jeszcze farby z amoniakiem, a o to przed laty chodziło.
To Ci szybko włosy rosnał. Niby w ciąży grubieją itd mi to raczej na odwrót.ja farbowałam już dwa razy - szybko mi się pojawiają siwe odrosty zamierzam nadal farbować. podobno teraz są farby bez amoniaku, więc nie ma obaw moim zdaniem.
Koniczynka93
Dziewczyny, jak planujecie rodzic, SN czy CC? U mnie pierwsza ciąża i chciałabym naturalnie a mama i ciocia dziś na mnie siadły że głupia jestem żeby cesarkę załatwić sobie. A u was jak doświadczenia? Albo jakie nastawienie jest w tym temacie?
U mnie też pierwsza więc mogę jedynie o planach powiedziec - chcialabym naturalnie, choćby z ciekawości żeby znać ten ból więc jak tylko będę mogła to naturalnie
Dziewczyny, jak planujecie rodzic, SN czy CC? U mnie pierwsza ciąża i chciałabym naturalnie a mama i ciocia dziś na mnie siadły że głupia jestem żeby cesarkę załatwić sobie. A u was jak doświadczenia? Albo jakie nastawienie jest w tym temacie?
Koniczynka93
Ja właśnie też bym chciała spróbować najwyżej przy kolejnym będę wiedzieć co wybraćU mnie też pierwsza więc mogę jedynie o planach powiedziec - chcialabym naturalnie, choćby z ciekawości żeby znać ten ból więc jak tylko będę mogła to naturalnie
U mnie ginekolog już pytał jak bym chciała rodzic to mu mówiłam że nastawiam się na naturalny poród.
Animowana
Jeśli tylko się da to SN, mam za sobą 2xSN i szybko dochodziłam do siebie wiadomo, że nie jest to najprostsza rzecz w życiu ale jeśli nie ma przeciwwskazań to moim zdaniem warto spróbować SN
Ja tez chciałabym naturalnie i najlepiej bez wywołania, wtedy wszystko jest tak jak powinno być i dziecko sobie samo wybiera porę wtedy kiedy jest gotoweDziewczyny, jak planujecie rodzic, SN czy CC? U mnie pierwsza ciąża i chciałabym naturalnie a mama i ciocia dziś na mnie siadły że głupia jestem żeby cesarkę załatwić sobie. A u was jak doświadczenia? Albo jakie nastawienie jest w tym temacie?
reklama
U mnie cukrzyca wiec nastawiam sie na wywołanie ale może się uda bez
Ja tez chciałabym naturalnie i najlepiej bez wywołania, wtedy wszystko jest tak jak powinno być i dziecko sobie samo wybiera porę wtedy kiedy jest gotowe