reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja miałam akurat dziecięcą dawkę 0,25 i taki ej używałam, chociaz jak było kiepsko, to i wziewki jeszcze do tego. Mnie też ten kaszel wymęczył, teraz mnie te żebra bolą po chorobie, no nie pamiętam kiedy ostatnio byłam aż tak chora
Mam to samo, spróbuję dziś, też mam dawkę dziecięca, mój Staś ma nawracające zapalenie krtani, bez sterydu ani rusz

reklama
Jak nie robisz nifty to lepiej mieć dwie opcje przygotowane, bo już nie raz były niespodzianki przy porodzie 😂
to na szybko się coś wymyśli w razie niespodzianki ;) my się śmiejemy, że teraz powinna być Ala, bo ja jestem Ola a córa Ula i wszyscy się mylą, mówią na nią Ola, a w ogóle nie pomyśleliśmy, że tak będzie ;)

Do góry