Magdalenams
Fanka BB :)
Mi zachcianki najlepiej wchodziły reszta średnio albo wcale.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz pozostawia wybór. Ja założyłam sobie tak że jeśli usg będzie ok, przeziernosc, kosc nosową itd. To pappa nie robię.Hej mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze/waszych lekarzy zdanie na temat testu Pappa? Ja byłam dziś na pierwszych prenatalnych i na usg wychodzi wszystko ok, ale lekarz powiedział że samo usg daje 70% wiarygodności, a razem z Pappa 90%. Tyle że z kolei o pappa czytałam że wychodzą złe choć nic się nie dzieje. Mam 28 lat więc w grupie ryzyka też nie jestem. Wiem że jeśli wyjdą źle to będę bardzo się stresować i zastanawiam się czy jest sens jeśli usg jest ok.
Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?
Hej mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze/waszych lekarzy zdanie na temat testu Pappa? Ja byłam dziś na pierwszych prenatalnych i na usg wychodzi wszystko ok, ale lekarz powiedział że samo usg daje 70% wiarygodności, a razem z Pappa 90%. Tyle że z kolei o pappa czytałam że wychodzą złe choć nic się nie dzieje. Mam 28 lat więc w grupie ryzyka też nie jestem. Wiem że jeśli wyjdą źle to będę bardzo się stresować i zastanawiam się czy jest sens jeśli usg jest ok.
Ja mając 34 lata przy pierwszej ciąży nie robiłam, teraz mam 39 i robiłam. Tylko dlatego, że lekarz dał mi skierowanie.Hej mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze/waszych lekarzy zdanie na temat testu Pappa? Ja byłam dziś na pierwszych prenatalnych i na usg wychodzi wszystko ok, ale lekarz powiedział że samo usg daje 70% wiarygodności, a razem z Pappa 90%. Tyle że z kolei o pappa czytałam że wychodzą złe choć nic się nie dzieje. Mam 28 lat więc w grupie ryzyka też nie jestem. Wiem że jeśli wyjdą źle to będę bardzo się stresować i zastanawiam się czy jest sens jeśli usg jest ok.
Mi zalecił zrobienie, w tym tygodniu jadę pobrać krew a w przyszłym mam usg. Też czytałam różne opinie i boję się wyniku, ale robię zgodnie z zaleceniami.Hej mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze/waszych lekarzy zdanie na temat testu Pappa? Ja byłam dziś na pierwszych prenatalnych i na usg wychodzi wszystko ok, ale lekarz powiedział że samo usg daje 70% wiarygodności, a razem z Pappa 90%. Tyle że z kolei o pappa czytałam że wychodzą złe choć nic się nie dzieje. Mam 28 lat więc w grupie ryzyka też nie jestem. Wiem że jeśli wyjdą źle to będę bardzo się stresować i zastanawiam się czy jest sens jeśli usg jest ok.
Ja mam 26 lat, najpierw miałam prenatalne, a później spotkanie z genetykiem, ona powiedziała że z tych badań wychodzi że dziecko jest zdrowe na 91/92% i decyzja należy do mnie, nie zdecydowałam się, bałam się, że wyjdą dziwne wyniki i będę umierała ze strachu czekając później na wynik nifty.Hej mam do Was pytanie. Jakie jest Wasze/waszych lekarzy zdanie na temat testu Pappa? Ja byłam dziś na pierwszych prenatalnych i na usg wychodzi wszystko ok, ale lekarz powiedział że samo usg daje 70% wiarygodności, a razem z Pappa 90%. Tyle że z kolei o pappa czytałam że wychodzą złe choć nic się nie dzieje. Mam 28 lat więc w grupie ryzyka też nie jestem. Wiem że jeśli wyjdą źle to będę bardzo się stresować i zastanawiam się czy jest sens jeśli usg jest ok.
U mnie dziś 12+0 USG prenatalne o 19:00 mam nadzieję że wszystko będzie ok
Do cukrzycowych mamusiek przy śniadaniu najgorzej jest z cukrem jak byłam w poprzedniej ciąży dużo dziewczyn nie jadło pieczywa na śniadanie tylko suche coś w stylu wąsa pełnoziarniste. Także w tym wypadku każdej odpowiada co innego. Ja po dwóch kromkach + kawka 110-120.