reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
O kochana gdzie tam do wyboru ja inspiracji szukam i kręcę nosem mój starszy syn przez pierwsze dwa dni był Filipem. Już nawet się ludziom pochwaliłam. Później pisali jak Filip a ja yyy Szymon jednakMy jesteśmy leniwi, z wyborem imienia czekamy aż coś będzie wiadomo na temat płci
Animowana
My jesteśmy leniwi, z wyborem imienia czekamy aż coś będzie wiadomo na temat płci
Jak nie robisz nifty to lepiej mieć dwie opcje przygotowane, bo już nie raz były niespodzianki przy porodzie
Mam to samo, spróbuję dziś, też mam dawkę dziecięca, mój Staś ma nawracające zapalenie krtani, bez sterydu ani ruszJa miałam akurat dziecięcą dawkę 0,25 i taki ej używałam, chociaz jak było kiepsko, to i wziewki jeszcze do tego. Mnie też ten kaszel wymęczył, teraz mnie te żebra bolą po chorobie, no nie pamiętam kiedy ostatnio byłam aż tak chora
obnoxious789
mi też się strasznie podoba Lena ale mężowi wogóleNam się bardzo podoba Lena ale bardzo dużo Len w rodzinie już jest więc wykluczamy ten wybór
To może Milena, Marlena albo Magdalena będziesz mogła skracać do Lenami też się strasznie podoba Lena ale mężowi wogóle
obnoxious789
mam w domu Helene tak w sumie już moge skracaćTo może Milena, Marlena albo Magdalena będziesz mogła skracać do Lena
reklama
olala25
to na szybko się coś wymyśli w razie niespodzianki my się śmiejemy, że teraz powinna być Ala, bo ja jestem Ola a córa Ula i wszyscy się mylą, mówią na nią Ola, a w ogóle nie pomyśleliśmy, że tak będzieJak nie robisz nifty to lepiej mieć dwie opcje przygotowane, bo już nie raz były niespodzianki przy porodzie