reklama
obnoxious789
Fanka BB :)
Witam chciałam się przywitać
Jestem nowa termin 18 października, trzecia ciąża. W domu córka 6 lat, syn 20 miesięcy.
Po raz drugi cukrzyca ciążowa praktycznie od początku ciąży.
Witamy ❤
zakapturozna07
u nas jeśli syn to Leon, wszyscy w sumie mówią mały mały głęboko mamy nadzieje ze będzie synekMi podoba się Gabriel (Gabryś) i Michalina (Michasia). Mojemu imię dla dziewczynki się nie podoba więc zastanawiam się nad Marysią
A co do dziewczynki mi podoba die Amelia ale mężowi mniej.
Betty2
Witamy i zapraszamy na cukrzycowy wątekWitam chciałam się przywitać
Jestem nowa termin 18 października, trzecia ciąża. W domu córka 6 lat, syn 20 miesięcy.
Po raz drugi cukrzyca ciążowa praktycznie od początku ciąży.
witamyWitamy ❤
Kmonitek
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, dawno tu mnie nie było, ale nadrobiłam. Ja w zeszły piątek zaczęłam 10 tydzień i pierwszy raz od początku ciąży miałam 2 bliskie spotkania z kibelkiem. Taki plus, że łazienka świeżo po remoncie to przynajmniej ładne otoczenie ale tak się cieszyłam że już najgorsze za mną, że może jestem tą szczęściarą co ani razu nic, a tu 10 tydzień zapukał i berbeć przypomniał o sobie. Muszę sobie kupić spodnie bo już trochę lipa się dopiąć, a jak się uda to ciasno.
Najgorsze jest to, że odkąd koleżanka powiedziała że jest już prawie "ćwiartka" mojej ciąży to mi się skojarzylo z ćwiartką z kurczaka i normalnie od godziny siedzę i myślę o KFC. Chyba zaryzykuję, może wjedzie ?
Najgorsze jest to, że odkąd koleżanka powiedziała że jest już prawie "ćwiartka" mojej ciąży to mi się skojarzylo z ćwiartką z kurczaka i normalnie od godziny siedzę i myślę o KFC. Chyba zaryzykuję, może wjedzie ?
Orchidea33
Widze, ze idziemy idealnie tak samo ja tez mam dzis 10+3. U mnie zero wymiotow do tej pory. Tylko mdlosci. Moze mnie ominie...Cześć dziewczyny, dawno tu mnie nie było, ale nadrobiłam. Ja w zeszły piątek zaczęłam 10 tydzień i pierwszy raz od początku ciąży miałam 2 bliskie spotkania z kibelkiem. Taki plus, że łazienka świeżo po remoncie to przynajmniej ładne otoczenie ale tak się cieszyłam że już najgorsze za mną, że może jestem tą szczęściarą co ani razu nic, a tu 10 tydzień zapukał i berbeć przypomniał o sobie. Muszę sobie kupić spodnie bo już trochę lipa się dopiąć, a jak się uda to ciasno.
Ty masz taka ochote na kurczaka a ja dziś uslyszalam w tv: tost z serem i szynką no nie bylo opcji, musiałam zjeść
Sprobuj, moze jak sie chce to lekko wejdzie
miętowa25
o jeny.... już wiem co będzie na kolacjęWidze, ze idziemy idealnie tak samo ja tez mam dzis 10+3. U mnie zero wymiotow do tej pory. Tylko mdlosci. Moze mnie ominie...
Ty masz taka ochote na kurczaka a ja dziś uslyszalam w tv: tost z serem i szynką no nie bylo opcji, musiałam zjeść
Sprobuj, moze jak sie chce to lekko wejdzie
reklama
Takie jedzenie wchodzi najlepiejCześć dziewczyny, dawno tu mnie nie było, ale nadrobiłam. Ja w zeszły piątek zaczęłam 10 tydzień i pierwszy raz od początku ciąży miałam 2 bliskie spotkania z kibelkiem. Taki plus, że łazienka świeżo po remoncie to przynajmniej ładne otoczenie ale tak się cieszyłam że już najgorsze za mną, że może jestem tą szczęściarą co ani razu nic, a tu 10 tydzień zapukał i berbeć przypomniał o sobie. Muszę sobie kupić spodnie bo już trochę lipa się dopiąć, a jak się uda to ciasno.