reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Dzisiaj jeszcze lepsze: pies się w domu zerwał, ja się zdenerwowałam a później przestraszyłam chwilowo a moj mąż: idz się położyć odpocznij, nie możesz się denerwować w ciąży bo stanie się coś złego. 🤦🏼‍♀️

Wy często się czegoś przestraszylyscie w ciąży, zdenerwowalyscie i sądzicie, ze takie od czasu do czasu faktycznie może zaszkodzić? Dzisiaj zaczęłam 4 miesiąc :)

Kobiety w trakcie wojny rodzą zdrowe dzieci, a stresu mają full, więc takim czymś się nawet nie przejmuj ☺️ ale jak mąż nalega na odpoczynek to korzystaj 😂 przy dziecku będzie z tym trudniej 😅

reklama
Hej babeczki, jak tam u Was dzisiaj? U mnie nawet lepiej, obiad wszedł, sił coraz więcej, oby tak tak dalej.
Mam tylko problem z cerą, pojawił się trądzik 😭 podpowiedzcie proszę, jak sobie z nim radzicie i co Wam pomaga?

Hej babeczki, jak tam u Was dzisiaj? U mnie nawet lepiej, obiad wszedł, sił coraz więcej, oby tak tak dalej.
Mam tylko problem z cerą, pojawił się trądzik 😭 podpowiedzcie proszę, jak sobie z nim radzicie i co Wam pomaga?
Ja to mam taki armagedon… i to wlasnie od kiedy jestem w ciąży na policzkach i pod nosem mam tragedie. Zaczęłam używać peelingu z cbd z biedry (byłam sceptycznie nastawiona, ale działa super), jest naturalny i nie ma ******* które mogą szkodzić. Polecam ze swojej strony mega nawilżać twarz…
Co do jedzenia: u mnie wczoraj zaczął się 4 miesiąc. Z jedzeniem problemu nie mam, ale najgorzej jak dopuszczę do głodu - wtedy jest tragedia…

Długotrwały stres szkodzi i mamie i dziecku ;) ale takiego chwilowego strachu nawet później nie pamiętam:D
Długotrwały stres to na pewno nie jest :) raczej takie chwilowe „coś” raz na jakiś dłuższy czas. Dzisiaj jedynie miałam jakiś słabszy dzień, wystarczyło, ze wymieniłam kilka wiadomości, puściło mi i zaczęłam płakać. Bardziej chyba z tego żalu…
Mój maz się bardzo przejmuje, zreszta moja mama tez czy takie „przejmowanie” się nie zaszkodzi, ale to jednorazowa sytuacja i mam nadzieje, ze z dzidzia wszystko dobrze.

ja od 7 tygodni nie używam w ogóle kosmetyków... Nie mogę znieść ich zapachu. Cerę mam szara suchą ale wypryski były tylko 3 i znikły. Widzę, że wągry mi się zatkaly ale w moim stanie mam to gdzieś. Ja bym proponowała przede wszystkim odstawić wszelkie malowidła. Niech skóra oddycha.

Hejo! U mnie wlasnie syfki jakies wyskakuja w miejscach, ktore zawsze były bez syfkow 😅 gdzies niedaleko ust, z boku czoła, na szyji cos mi wyskoczyło. No jestem pieknie przyozdobiona też 😅

reklama
Hej dziewczyny, nie zagladalam tu jakis czas ze wzgledu na zle samopoczucie, calymi dniami jest mi niedobrze, do tego ogrom pracy..
W czwartek bylam na drugiej wizycie u gina, chcialam Wam sie pochwalic moja 8 tygodniowa fasolka a tu sie okazalo, ze mam 85 stron do nadrobienia🙈 ale udalo sie i w koncu nadszedl ten moment. Przedstawiam Wam moja fasoline❤️👼🏼
Jesli to nie problem to tez bardzo chetnie dolaczylabym na prywatne forum☺️
Jaka fajna fasoleczka 😍❤️ cudne usg!

Do góry