reklama
Agu1531
Fanka BB :)
Ja też proszę o dodanie [emoji4]@kwasnoslodka nie wszystkie dziewczyny jeszcze dostały, dawajcie znać kto jeszcze nie dostał dostępu,a chciałby mieć. Jak zbieralysmy listę to widocznie albo gdzieś umknelo, albo dołączyłaś później, ale to żaden problem, dodamy [emoji6]
Paatrycja
@k.a.r.o.l.a generlanie jestem z Zabrza ale dziewczyny pisały ze ten projekt już się wyczerpał więc przepraszam że wprowadziłam w błąd ::
aniiuusia1990
O to mieszkamy obok@k.a.r.o.l.a generlanie jestem z Zabrza ale dziewczyny pisały ze ten projekt już się wyczerpał więc przepraszam że wprowadziłam w błąd ::
Agu1531
U mnie usg prenatalne kosztuje niecałe 200e.,
Nie wiem czy teraz też już nie podrożało, pappa nie wiem, a że na fundusz przysługuje mi tylko 3 usg na ciąże to każde dodatkowe jest płatne 65e. Badania krwi podstawowe i dodatkowe jak są nieprawidłowe to pokrywa fundusz.
Nie wiem czy teraz też już nie podrożało, pappa nie wiem, a że na fundusz przysługuje mi tylko 3 usg na ciąże to każde dodatkowe jest płatne 65e. Badania krwi podstawowe i dodatkowe jak są nieprawidłowe to pokrywa fundusz.
mrsmiki_94
u mnie wie od teściowej nawet Pani z rejestracji w przychodni.U mnie rodzina nie wie... Córką wie bo mąż przypadkowo się wygadał ale wie że ma nie mówić na razie..
My czekamy do następnej wizyty bo zacznie się wtedy 13tc i jak będzie ok to powiemy. Ostatnio w grudniu żeśmy powiedzieli nie wyszło... I te tłumaczenie zbyt bolesne więc czekamy. Ja bym uprzedziła wszystkich co wiedzą żeby nie mówili a na pytania o picie powiedziałabym że wzięłam mocne tabletki bo mnie głowa boli
u Nas tez była płyta w pierwszej ciąży jak zaczęło bic serduszkoU mnie na szczęście mąż i na normalną wizytę może przyjść i na prenatalne i lekarz uprzedził żeby wziąć pendrive'a bo wszystko nagra.
A tak w ogóle dziewczyny ile u was wizyta prywatną i ile prenatalne?
Trochę się obawiam tych badań i cen.. ja ostatnio za cytologię, usg zapłaciłam 250 zł..
za badania na kolejna wizytę zapłacę 400 zł plus wizyta i badania z pappą pewnie kolejne 400
reklama
mrsmiki_94
Sprawdziłam .. 450